8x de leukste High Tea’s met dieren

Ontdek de magische combinatie van high tea en dieren op enkele van ‘s werelds meest charmante locaties. Of je nu een theeliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, een high tea met dieren voegt een speelse twist toe aan traditionele thee-uitjes. Van knuffelen met alpaca’s tot high tea’en op een boerderij, er is voor elk wat wils. Laat je betoveren terwijl je geniet van een assortiment smakelijke lekkernijen, omringd door de vreugde en energie van onze dierlijke vrienden. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol warme momenten en verrukking. Laten we samen op ontdekking gaan naar enkele van de meest betoverende high tea locaties met dieren.

High_Tea_Husky

High Tea Dutch Husky Experience

Ontdek een unieke twist aan de traditionele high tea bij Dutch Husky Experience, waar je wordt verwelkomd door vrolijke husky’s in een betoverende omgeving. Terwijl je jezelf trakteert op een heerlijke selectie aan hartige en zoete lekkernijen, kun je genieten van het gezelschap van deze vriendelijke viervoeters. Met knusse zitplaatsen en een sfeer van warme gastvrijheid biedt dit unieke uitje de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap, omringd door de vreugde van de husky’s. Laat je betoveren door de magie van deze bijzondere ervaring tijdens een onvergetelijke high tea bij Dutch Husky Experience.

High Tea De Bonte Belevenis

Bij De Bonte Belevenis wordt je high tea-ervaring verrijkt door de aanwezigheid van vriendelijke boerderijdieren die graag langskomen voor een knuffel. Terwijl je geniet van een uitgebreide selectie hartige en zoete lekkernijen, kun je deelnemen aan het vertroetelen van de schattige dieren die vrij rondlopen in de nabije omgeving. Van knusse konijntjes tot pluizige kuikentjes en vriendelijke geiten, er is een scala aan lieve boerderij diertjes die graag jouw aandacht willen tijdens je high tea. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen middag met vrienden en familie of een romantische date in de natuur, de aanwezigheid van deze charmante dieren voegt een extra vleugje warmte en gezelligheid toe aan je ervaring bij De Bonte Belevenis.

Alpacafarm-Riethoven

High Tea Alpacafarm Riethoven

Bij Alpacafarm Riethoven kun je genieten van een unieke high tea-ervaring te midden van de rustgevende omgeving van het Nederlandse platteland. Terwijl je jezelf tegoed doet aan een assortiment hartige en zoete lekkernijen, kun je de alpaca’s bewonderen die rustig grazen in de weelderige weilanden rondom de boerderij. Deze nieuwsgierige en zachtaardige dieren komen vaak dichtbij om een kijkje te nemen terwijl je geniet van je thee. Het is een geweldige gelegenheid om te ontspannen, te genieten van de natuur en te genieten van het gezelschap van deze charmante wezens. Naast de high tea biedt Alpacafarm Riethoven ook rondleidingen waarbij je meer te weten kunt komen over de alpaca’s, hun gewoonten en het leven op de boerderij. Het is een perfecte plek voor een ontspannen uitje, zowel voor individuen als voor groepen die op zoek zijn naar een unieke ervaring met dieren.

blaauwe-kamer-wageningen

High Tea de Blaauwe Kamer

Ontdek High Tea locaties Panorama Restaurant de Blaauwe Kamer, je kan hier heerlijk genieten van een prachtig uitzicht op de visvijver en het uitgestrekte hertenweiden. Terwijl je smult van een heerlijke selectie aan hartige en zoete lekkernijen, kun je ontspannen en genieten van het rustgevende landschap voor je. Met het kalme water van de visvijver en de indrukwekkende herten die vredig grazen, biedt dit panoramische restaurant de perfecte setting voor een onvergetelijke high tea-ervaring. Laat je betoveren door de natuurlijke pracht terwijl je samen met vrienden en familie geniet van lekker eten en goed gezelschap.

Alpaca high tea

High Tea bij Zonneveld Alpaca’s

Bij Zonneveld Alpaca’s kun je genieten van een verrukkelijke high tea-ervaring te midden van een idyllisch landschap, omringd door de vredige aanwezigheid van deze prachtige dieren. Terwijl je je tegoed doet aan een uitgebreid assortiment hartige en zoete lekkernijen, vergezellen de nieuwsgierige alpaca’s je graag op een korte wandeling door de weelderige weilanden rondom de boerderij. Deze vriendelijke en fotogenieke dieren zorgen voor een unieke sfeer terwijl je ontspant en geniet van je thee. Het is een gelegenheid om de stress van alledag achter je te laten en te genieten van de rust van de natuur, in het gezelschap van deze zachtaardige wezens. Naast de high tea biedt Zonneveld Alpaca’s ook educatieve rondleidingen waarbij je meer te weten kunt komen over de alpaca’s, hun verzorging en hun leefomgeving. Of je nu alleen komt, met vrienden of familie, een bezoek aan Zonneveld Alpaca’s belooft een betoverende en onvergetelijke ervaring te zijn voor alle dierenliefhebbers.

boerderijwinkel-van-hier-

High Tea Boerderijwinkel VanHier

Bij Boerderijwinkel VanHier wordt je high tea-ervaring verlevendigd door het vrolijke gezelschap van nieuwsgierige koeien die rustig grazen in de nabije weiden. Terwijl je jezelf tegoed doet aan een heerlijke selectie hartige en zoete lekkernijen, kun je genieten van het rustgevende uitzicht op het landelijke landschap, compleet met grazende koeien die af en toe nieuwsgierig je kant opkijken. Deze vriendelijke en majestueuze dieren voegen een rustieke charme toe aan je high tea-ervaring, terwijl ze je vergezellen tijdens je ontspannen middag op de boerderij. Of je nu alleen komt om te genieten van de natuurlijke schoonheid of samen met vrienden en familie een speciale gelegenheid viert, de aanwezigheid van deze knusse koeien zorgt voor een onvergetelijke en authentieke plattelandservaring bij Boerderijwinkel VanHier.

Theehuis het oude paard

High Tea Theehuis Het Oude Paard

Bij Theehuis Het Oude Paard, waar een betoverende high tea-ervaring op je wacht te midden van grazende paarden en een serene omgeving. Geniet van heerlijke hartige en zoete lekkernijen, terwijl je wordt omringd door de rustgevende aanwezigheid van deze boerderij dieren. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en geniet van een uniek moment van verbinding met de natuur en haar bewoners tijdens deze bijzondere high tea met dieren. Wat bijzonder is aan deze locatie is dat een deel van de opbrengst van het Theehuis en de verhuur van ruimtes komt ten goede aan de verzorging van meer dan 120 paarden en pony’s die bij Stichting De Paardenkamp genieten van een welverdiend pensioen.

Katten cafe

High Tea Kattencafé Brokken & Zo XXL

Beleef een unieke high tea-ervaring in het gezelschap van knuffelige katten bij Kattencafé Brokken & Zo XXL. Terwijl je geniet van een heerlijke selectie aan hartige en zoete lekkernijen, kun je ontspannen en je laten betoveren door de speelse capriolen van de katten om je heen. Met gezellige zitplaatsen en een huiselijke sfeer biedt dit kattencafé de perfecte setting voor een ontspannen middag vol lekkernijen en knuffels. Laat je onderdompelen in de charmante wereld van kattenliefde terwijl je samen met vrienden en familie geniet van een onvergetelijke high tea bij Kattencafé Brokken & Zo XXL.

High Tea locaties

Of je nu kiest voor een ontmoeting met alpaca’s bij Zonneveld Alpaca’s, knuffelsessies met boerderijdieren bij De Bonte Belevenis, of de serene aanwezigheid van grazende koeien bij Boerderijwinkel VanHier, er is een overvloed aan betoverende high tea-ervaringen te ontdekken. Wil je meer van deze charmante locaties verkennen? Kijk dan naar alle andere leuke high tea locaties.

Geschreven op: 7 mei 2024
Sidney
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighTea.nl