5x de lekkerste High Tea afhalen in Dordrecht

Zin om een heerlijke High Tea te doen, maar neem je deze liever mee? Geen probleem, in Dordrecht heb je vijf locaties waar je een heerlijke High Tea kan afhalen. Geniet thuis, in het park, in het bos of in de tuin van lekkere hapjes en een ruim assortiment aan thee met een High Tea To Go box in Dordrecht.

Geen zin om het huis uit te gaan? Laat jouw High Tea in Dordrecht thuis bezorgen!

Bluebirds High Tea To Go

Bluebirds

Ben je op zoek naar een vegan of glutenvrije High Tea die je kan afhalen? Dan ben je bij Bluebirds helemaal aan het juiste adres. De ongedwongen en gezellige sfeer uit het restaurant neem je gewoon mee naar huis. Geniet van kleurrijke, hartige en zoete hapjes voor twee personen inclusief thee. In de High Tea box  kan je onder andere Cheesecake, Sandwich Cucumber & Spicy Humus, Broodje (Vegan) Kaas en Dille, Bruchetta Vegan Salmon en nog veel meer verwachten!

Bluebirds High Tea To Go

Broodcafé JAAP

In de loop naar de Dordtse binnenstad vind je Broodcafé JAAP. Met veel passie bakt Jaap Korteweg zijn eigen brood. De High Tea die je kan afhalen van Broodcafé JAAP is een samenvatting van al het lekkers dat in het brood café te vinden is. Ook thuis kan je genieten van deze heerlijke producten. In de High Tea box van krijg je onder andere white cholate cheesecake, fudge, blondies, brownies, hartige boterhammen, stukje hartige taart en een vers soepje. Ook kan je lekkere seizoen hapjes verwachten!

Broodje Jaap

No.38 City Bakery Cafe

Geniet thuis of in het historisch centrum Dordrecht van een heerlijke High Tea die je kan afhalen bij No.38 City Bakery Cafe. Ontspan en relax met de kwaliteitsthee van het Theewinkeltje, verse scones, brownies en nog veel meer. Heb je echt wat te vieren? Bij de High Tea Deluxe krijg je ook nog een twee flesjes prosecco! Geniet van je box thuis of neem het mee en maak er een gezellig picknick van in de natuur!

No.38

Taartjes van Moos

Taartjes van Moos is het bedrijf van Monica Verschoor. Monica maakt taarten op maat en/of kan jouw High Tea verzorgen in de Regio Zuid- Holland/Hoekschewaard. Wil je een High Tea organiseren voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vergadering? Bestel dan een High Tea bij Taartjes van Moos! Haal de High Tea in Strijen op, of laat het bezorgen bij je thuis. Monica is eventueel ook in te huren om alles uit te serveren, zodat jullie er samen een onvergetelijke tijd van kunnen maken.

taartjes van moos high tea

Den Witten Haen

Bij Den Witten Haen kan je een heerlijke High Tea afhalen die de medewerkers met alle liefde en plezier klaar maken. Geniet tijdens het wachten van de mooie natuur en de prachtige rode beuk die zich de oudste boom van Dordrecht mag noemen. In de High Tea  box zit een kopje huisgemaakte soep, een assortiment veelal huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen en thee uit het ruime assortiment. Neem de box mee tijdens een wandeling of maak er thuis een feestje van!

Den Witten Hean

Geschreven op: 26 februari 2021
Jessica
Redactie HighTea.nl
Als afstudeer communicatie stagiaire werkt Jessica onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl.