5x (Healthy) High Tea bestellen om thuis van te genieten

Wat ik in 2021 wil? Meer genieten, maar wel een beetje gezond en leuke dingen doen met vrienden. Tijdens de lockdown is dit alleen wel een beetje lastig. Gelukkig zijn er veel locaties die een heerlijke High Tea voor thuis aanbieden. Wij hebben de gezondste, lekkerste en leukste voor jou uitgezocht. Zo kun je gezellig (en verantwoord) genieten met vrienden of familie.

mr salad healthy high tea

Mr. Salad

De echte Healthy High Tea To Go vind je bij Mr. Salad in Rotterdam. Voortaan onbezorgd en verantwoord genieten van een High Tea? Dan is deze High Tea echt iets voor jou: huisgemaakte en gezonde zoetigheden zoals brownies, taart, bananenbrood en lekkere cranberry-havermout koekjes. Maar ook veel gezonde hartigheden zoals een  vers vegan soepje, fruit en broodjes met (bijvoorbeeld) hummus. Waarom deze High Tea zo Healthy is? Alle lekkernijen zijn volledig huisgemaakt  én ook nog eens glutenvrij, lactosevrij, vegan en vrij van (geraffineerde) suikers. Mr. Salad werkt uitsluitend met lokale leveranciers en de ingrediënten zijn voor minimaal 85% biologisch. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

Bestel de Healthy High Tea bij Mr. Salad en geniet thuis.

mr salad healthy high tea

Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys is een bakkerswinkel die in verschillende steden te vinden is, zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. De High Tea is niet helemaal healthy, maar de hapjes worden wel vers gemaakt. Je geniet van heerlijke verse boterhammen die belegd zijn met verschillende heerlijke smeersels, zoals bijvoorbeeld avocado en zalm. Daarnaast geniet je van scones en verschillende zoetigheden (die iets minder gezond zijn), maar wel heel erg lekker. Kies een van de vestigingen uit en geniet lekker thuis van de High Tea To Go van Vlaamsch Broodhuys.

vlaamsch broodhuys- high tea bestellen

Prins Heerlijk

In een van de mooiste en oudste winkelstraten van Tilburg vind je Prins Heerlijk. Alles wat ze serveren is vers en het liefst uit de streek. Zo ook deze heerlijke High Tea Box. Je geniet van een heerlijk vers soepje die bereid is met ingrediënten van het seizoen. Je proeft heerlijke wraps, rijkelijk belegde sandwiches en daarnaast huisgemaakte zoetigheden. De (leerling-)medewerkers pakken met liefde de Prins Heerlijk High Tea Box voor je in.

prins heerlijk high tea

Anne&Max

Bij Anne&Max aan de Fahrenheitstraat in Den Haag kun je terecht voor een heerlijke High Tea To Go. Zo krijg je een clubsandwich en een veganclub, fruit en granen yoghurt, chocolade dadels, worteltaart, vegan chocoladetaart en scones. Alles vers- en huisgemaakt. Ben je vegan of wil je een veganistische High Tea proberen? Bestel dan de Vegan High Tea To Go. Of de normale natuurlijk. Allebei even lekker.

anne max high tea bestellen

Brasserie Cé

Brasserie Cé in Den Bosch biedt een heerlijke seizoens High Tea (To Go) aan. Alles is bereid met verse ingrediënten, bij voorkeur uit de regio. Met liefde voor het seizoen en aandacht voor de herkomst. Van dieetwens tot guilty pleasure; dat is deze High Tea. Proef van; een huisgemaakt soepje, sandwiches, wraps en natuurlijk ook wat zoete hapjes.  Bestel de High Tea To Go van Brasserie Cé en geniet hier lekker thuis van.

Hoeft het van jou niet zo gezond? Dan is er nog veel meer keuze! Bekijk alle locaties met High Tea To Go en bestel jouw favoriet! Geniet ervan.

brasserie ce high tea

Geschreven op: 13 januari 2021
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl