High Tea bij Brownies & Downies

Restaurant Brownies & Downies is bijna niet meer weg te denken. Het restaurant bestaat al sinds 2010 en telt nu al zo’n 59 vestigingen in heel Nederland. In elke stad zit er wel eentje. Het concept van Brownies & Downies is erg uniek. Brownies & Downies biedt mensen met een beperking of en afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om mee te werken in een horecabedrijf. De gedachte hierachter is dat als je met verschillende mensen samenwerkt je het beste in iemand naar boven kunt halen. Een High Tea bij Brownies & Downies is daarom ook zeer aan te raden. Benieuwd of er een Brownies & Downies locatie bij jou in de buurt zit, lees dan verder!

high tea brownies downies

Inhoud van de High Tea bij Brownies & Downies

Het High Tea menu van elke Brownies & Downies vestiging is hetzelfde. Je begint bij elke vestiging met een lekker soepje of een amuse en krijgt daarna hartige en zoete hapjes. Ook is er bij elke vestiging onbeperkt thee. Er zit één locatie tussen met een uitzondering, maar daar kom je zo achter.

Brownies & Downies Den Bosch

In het centrum van Den Bosch vind je de locatie Brownies & Downies Den Bosch aan de Hinthamerstraat 57. Heb je lekker een dagje gewinkeld in Den Bosch en ben je op zoek naar een leuke High Tea plek? Dan zit je bij Brownies & Downies op het juiste adres. Bij deze High Tea krijg je onbeperkt thee, je start met een soepje en een amuse, vervolgens krijg je een plateau met belegde warme en koude broodjes en als afsluiter een plateau met zoete hapjes. Deze High Tea bij Brownies & Downies Den Bosch kan ook vegan bereid worden.

High Tea in Goirle

In het centrum van Goirle vind je deze prachtige Brownies & Downies Goirle locatie. Zowel binnen als buiten op het terras is het goed vertoeven. Deze High Tea locatie is zelfs meermaals verkozen tot de beste High Tea van Nederland. Bij deze High Tea is er onbeperkt koffie en thee, krijg je vooraf een amuse en een soepje en wordt vervolgd met hartige hapjes en zoete hapjes. Dit is zeker een aanrader als je een goede High Tea wilt.

Dagje Tilburg

Na een dagje winkelen lekker neerploffen met een heerlijke High Tea? Dat kan bij Brownies & Downies Tilburg. Deze Brownies & Downies locatie is gelegen in het gezellige stadshart van Tilburg. Je hebt hier zelfs een Kinder High Tea. Bij de Kinder High Tea krijgen de kinderen onbeperkt ranja of thee, een lekker soepje met een tosti en een broodje bitterbal. Bij de gewone High Tea krijg je onbeperkt koffie en thee, een amuse en soepje vooraf en daarna hartige en zoete High Tea hapjes.

Op de thee in Gouda

Brownies & Downies Gouda is gevestigd in een monumentaal pand in de prachtige oude stad van Gouda. Het restaurant heeft een eigen cadeaushop, waar je originele cadeaus kunt kopen. De High Tea bestaat uit verschillende rondes met zoete en hartige lekkernijen. Alle gerechten zijn huisgemaakt.

Winkelen in Roermond

Op het mooiste plein van Roermond, het Munsterplein, is Brownies & Downies Roermond gevestigd. Bij deze High Tea word je ontvangen met een huisgemaakt soepje en een amuse. Vervolgens proef je van de hartige ronde met sandwiches, wraps en meer. Als afsluiter krijg je een heerlijke zoete ronde met taartjes en brownies. Bij deze locatie hebben ze ook heel leuk een wall of fame met alle foto’s van de medewerkers.

brownies downies

Bezoek Brownies & Downies Haarlem

In een van de ‘gouden straatjes’ in het centrum van Haarlem vind je Brownies & Downies Haarlem. Dit is een mooie en gezellige locatie waar je je bij elk bezoek thuis voelt. Bij deze High Tea krijg je onbeperkt verse thee van Puritea, dat is een exclusieve theesoort uit Sri Lanka. Wat anders is bij de High Tea dan bij de andere locaties, is dat je hier een verfrissende smoothie krijgt tussendoor. Schijnt de zon buiten, dan kan je ook heerlijk op het terras genieten van de High Tea.

Reserveer jouw High Tea bij Brownies & Downies

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over de High Tea’s bij Brownies & Downies? Neem dan een kijkje op onze website hightea.nl en plaats je reservering bij jou Browies & Downies locatie in de buurt.

brownies downies high tea

Geschreven op: 4 maart 2024
Sidney
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighTea.nl