3x High Tea op een boot

Staat een High Tea te water op je bucketlist? Bij deze 3 toffe locaties kan je High Tea-en op een boot. Een zeer betaalbaar en bijzonder uitje waarbij je geniet van een rondvaart in combinatie met de lekkerste thee en hapjes. Vooral met het mooie weer opkomst zijn deze locaties echte aanraders. Geniet en voel je vrij op het water.

high tea op een boot

Rederij Aemstelland

Waar kan je beter een boottocht boeken dan in onze hoofdstad Amsterdam? Met een goed bereikbaar opstappunt pal naast het centraal station is deze High Tea in combinatie met boottocht een leuke optie. Leer Amsterdam kennen vanaf het water. Ga mee op reis met de schipper die je graag onderweg vertelt over de historie van de stad. Eenmaal plaatsgenomen in de luxe salonboot vaar je onder andere over de Amstel, de Jordaan en door het oude centrum. Deze vaartocht is niet de goedkoopste, maar biedt wel de meeste luxe. Net wat meer chique in de uitstraling en ook net even wat luxere hapjes. Hierdoor voel je je als bezoeker écht speciaal. Aan mogelijkheden geen gebrek, er is zelfs een optie om de hele boot af te huren. En ook wanneer je binnenkort nog een babyshower wil organiseren kan je terecht bij Rederij Aemstelland. Hoe origineel is een babyshower op een boot? Zelfs aan decoratie tijd is gedacht. Als dat geen geweldige ervaring wordt.

rederij aemstelland

Bink Boot

Een heerlijke middag met het zonnetje op je bol. De middag gaat van start vanuit de gezellige havenkom van Almere-haven. Vaar vanuit daar met deze privé boot uit over het Gooimeer. Bink Boot biedt een unieke beleving op een van hun prachtige boten. Niet te vergeten heb je het mooiste uitzicht vanuit het achterschip over het water. Gedurende 2 uur word je verblijd met een vaartocht in combinatie met een overheerlijke High Tea. Deze tour boek je met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Met hoeveel personen je ook reserveert, je zal altijd het water op gaan met uitsluitend je eigen gezelschap. De Bink Boot is op reservering elke dag beschikbaar en ook bij wat hardere wind. Bij minder weer blijft de boot namelijk aangemeerd in de gezellige havenkom en ben je dus nog steeds van harte welkom.

bink boot almere

Rederij Wolthuis

Waan je op de mooie wateren van de stad Den Bosch. Vanuit de haven van de authentieke stad vertrekt de boot van Rederij Wolthuis richting het centrum om vervolgens heerlijk af te sluiten met het buitengebied van de Ertveldplas. Tijdens deze mooie tocht leer je Den Bosch vanaf het water kennen. Zo zie je historie en adembenemende natuur van deze stad en omliggende dorpjes. Onderweg wordt de High Tea aan boord van de boot geserveerd. Gedurende een uur word je verwend met de lekkerste zoete en hartige versnaperingen. Met daarnaast natuurlijk voldoende thee in verschillende smaken. Al met al een rondvaart van 2 uur, puur genieten. Wil je liever wat langer varen? Reserveer dan de dagtocht. Met uiteraard ook een High Tea aan boord beleef je van 11:00 tot 17:00 de dag van je leven. Al varend door Den Bosch en omliggende dorpjes, ben je écht een dagje weg.

rederij wolthuis hapjes

Liever een High tea op het vaste land?

Sta jij liever aan wal en word je al zeeziek bij het idee van varen? Geen probleem, ook op het vasteland zijn er ontzettend veel leuke High Tea locaties. Daarnaast zijn er ook meerdere locaties die omringd worden door water zoals Havenrijk of Paardenburg.

Geschreven op: 3 juni 2022
Zee
Redactie HighTea.nl
Als Content Medewerker werkt Zee onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl