Leuke plekken voor een High Ice Tea

Als je op zoek bent naar een leuke manier om te genieten van een warm middagje uit met vrienden of familie, dan is een High Ice Tea een fantastische optie! Een High Ice Tea is een moderne variant op de traditionele High Tea, waarbij je in plaats van warme thee kan genieten van heerlijk verfrissende ijsthee. Het is de perfecte manier om te ontspannen, bij te kletsen en te genieten van heerlijke lekkernijen. In deze blog zullen we je enkele leuke plekken laten zien waar je kunt genieten van een heerlijke High Ice Tea.

High Ice Tea

Anne&Max

De verschillende Anne&Max locaties, verspreid door heel Nederland, bieden met warm weer een heerlijke High Iced Tea aan! Hier kun je van genieten met de eerste zonnestralen op het terras of als het kwik tropische temperaturen aangeeft. Blijf koel en reserveer een High Tea bij Anne&Max en vermeld bij je reservering  dat je graag een High Iced Tea wil. Zo kun je heerlijk genieten van een uitgebreide proeverij van zoete en hartige gerechtjes met uiteraard zoveel ijsthee als je maar op kunt!

Anne&Max High Ice Tea

Khotinsky

Als je het toch iets te warm vindt voor de traditionele High Tea, kun je bij Khotinsky ook terecht voor een High Ice Tea. Geniet van twee soorten Ice Tea en een huisgemaakte limonade, diverse hartige hapjes, scones geserveerd met jam en clotted cream en diverse zoetigheden.

Boutique Hotel Lytel Blue

In Riethoven kun je bij Boutique Hotel Lytel Blue plaatsnemen op één van de terrasjes in de hoteltuin waar je omringd wordt door allerlei soorten bloemen en planten. Het personeel voorziet jullie van een tafel vol zoete hapjes en hartige lekkernijen. Het is zeker ook mogelijk om tijdens de High Tea een thee cocktail te bestellen of om bij warm weer te genieten van iced teas. Geef het wel even aan bij de reservering!

TOET het Toetjesparadijs

Bij TOET het Toetjesparadijs in Groningen kun je ook terecht voor een heerlijke High Ice Tea. Start deze verfrissende activiteit met een hartige gang met sandwiches en soep, gevolgd door een zoete gang met frisse taartjes als citroentaart, cheesecake en sorbet. Hierna volgt een ijsdessert met huisgemaakt ijs, fruit en slagroom. Uiteraard wordt er bij elke gang een bijpassende iced tea geserveerd.

Meer leuke plekken?

Ben je op zoek naar andere leuke locaties bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje tussen alle High Tea locaties. Ben je wat meer op zoek naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld het organiseren van een Babyshower High Tea of een kinderfeestje? Gebruik dan de filter woorden onderaan de website of typ deze in de zoekbalk bovenaan de website.

Zelf een High Ice Tea organiseren

Uiteraard kun je ook gemakkelijk zelf een High Ice Tea organiseren! Serveer wat heerlijke hapjes en vervang de warme thee voor een aantal glazen heerlijke, verkoelende ijsthee.  Probeer bijvoorbeeld eens deze recepten voor ice tea.

Geschreven op: 22 mei 2023
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl