Sinterklaas High Tea bij THE DUCHESS

The Duchess is een indrukwekkend restaurant in een van de best bewaarde historische gebouwen; de voormalige KAS Bank in W Hotel Amsterdam. Gasten kunnen hier genieten van de elegantie van traditionele Londense gastvrijheid in balans met Weense grandeur. Wanneer je binnenkomt proef je meteen de sfeer. The Duchess is chique en elegant.

The Duchess

THE DUCHESS Tea Room

De geur van gebrouwen theesoorten vermengt zich met gekarameliseerde suiker, geurige vruchten en versgebakken taarten; welkom in The Duchess Tea Room. Prachtige etageres gevuld met gebak, handgemaakte macarons en warme scones om van te genieten tijdens de Afternoon Tea. De heerlijke zoete lekkernijen zijn in combinatie met een van de beste Mariage Frères-theemengsels. Wil je er een schepje bovenop doen? Kies dan voor de Royal Afternoon Tea en geniet van een glas exclusieve champagne.

Sinterklaas Afternoon Tea

De Afternoon Tea van The Duchess is altijd al een feest, maar nu hebben ze een special die het nog leuker maakt: de Sinterklaas Afternoon Tea. Helemaal in het thema van Sinterklaas! Cookies met het worteltje van ‘Ozosnel’ erop, sweets met Sinterklaashoofdjes en Pietenkopjes, scones, cake, brownies, burgers, sandwiches en nog veel meer. Alles in Decemberthema!

Wacht niet langer en boek jouw Sinterklaas Afternoon Tea op 3, 4 of 5 december.

Duchess Sinterklaas

Geschreven op: 3 december 2019
Marel
Redactie HighTea.nl
Als content marketeer werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl