High Tea Poortugaal

Een High Tea in Poortugaal is een goed idee. Poortugaal is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Albrandswaard, ten zuidwesten van de metropool Rotterdam. Albrandswaard staat bekend als ‘een groene oase’ in het Rijnmondgebied. In Poortugaal zelf kun je heerlijk wandelen, eten, drinken of genieten van een high tea en struinen langs diverse winkels. Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Poortugaal? Bekijk dan ook eens Schiedam, Oud-Beijerland of Rotterdam.

Poortugaal

Leuke locaties in Poortugaal:

Filtering

Meer over High Tea in Portugaal

Een bezienswaardig is de Dorpskerk. Deze kerk stamt uit 1500 met een toren die gedeeltelijk uit de 14e eeuw dateert. Poortugaal is een goed startpunt om de groene oase in het Rijnmondgebied te ontdekken, bijvoorbeeld op de fiets. Wandelen is ook een optie, bijvoorbeeld in het bos Valckesteyn dat een paar jaar geleden is aangelegd.

Een High Tea biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door het dorp. Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Amsterdam overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

De Rhoonse Grienden ligt in de buurt van Poortugaal. Het is een getijdengebied met geknotte wilgen, opschietend groen en bijzondere planten en dieren. In elk seizoen van het jaar is een wandeling in de grienden een belevenis. Voor fietsers en skaters zijn er legio mogelijkheden in Albrandswaard. Van Hoogvliet tot Heerjansdam zijn er goede fietspaden. De veerdienst Rhoon-Oud-Beijerland-Spijkenisse maakt het mogelijk om de tocht eventueel aan de overkant van de Oude Maas voort te zetten. Wie in Poortugaal zelf wil blijven, zal zich niet vervelen. Je kunt er prachtige wandelingen maken.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden