6 personen, springvorm 15 cm
Bij de zomer horen natuurlijk verse, zoete aardbeien en wat is nou lekkerder om daar heerlijk gebak van te maken. Maak deze zomerse aardbeienslof met knapperige sloffenbodem, spijsvulling en banketbakkersroom. Een echte traktatie op een zomerse dag waar je iedereen blij mee kunt maken.
Bodem:
✓ 50 gr. margarine
✓ 70 gr. zelfrijzend bakmeel
✓30 gr. lichtbruine basterdsuiker
✓ 1/2 eidooier
✓1 tl vanille aroma
✓ snufje zout
Spijsvulling:
✓ 30 gr. hazelnoten
✓ 20 gr, suiker
✓ 1/2 ei
Banketbakkersroom:
✓ 125 ml. melk
✓ 1/2 vanillestokje
✓ 25 gr. suiker
✓ 10 gr, maizena
✓ 1/2 eidooier
Topping:
✓ Verse aardbeien (of ander rood fruit)
Banketbakkersroom:
De taart:
Na deze aardbeienslof nog geen genoeg gekregen van het bakken? Bekijk onze andere leuke recepten.