High Tea cadeaubon als Sinterklaas cadeau

Het vinden van leuke schoencadeautjes of iets voor pakjesavond is soms best lastig. Vaak worden de cadeautjes uiteindelijk toch niet gebruikt of komt het ergens in een hoek te liggen. Geef daarom iets waar iemand naar uit kan kijken. Én iets waar iemand nu van genieten: de High Tea cadeaubon. Een leuke belevenis waar iemand echt van kan genieten!

sinterklaas cadeaubon

Om naar uit te kijken

Een cadeaubon is altijd leuk om te geven, omdat de ontvanger zelf iets kan uitkiezen. Bij een High Tea cadeaubon werkt dat ook zo. Je geeft een cadeaubon met een bepaald bedrag en de ontvanger kan zelf kiezen waar hij/zij het uitgeeft.  Wij hebben bijna 400 High Tea locaties waarvan er een hoop mee doen aan de High Tea cadeaubon. Er is dus altijd een leuke locatie bij jou in de buurt. Deze High Tea cadeaubon locaties hebben allerlei verschillende arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan dieetwensen: een Vegan High Tea, Glutenvrije High Tea of een Suikervrije High Tea. Maar je kunt ook denken aan een High Tea met alleen zoete hapjes, met vooraf een glaasje bubbels of een High Tea in een thema, zoals Sinterklaas. Plan dus alvast die leuke High Tea en dan heb je iets om (samen) naar uit te kijken.

Iets lekkers voor nu

Het kan zijn dat het nog even duurt voordat jullie gaan High Tea-en. Daar hebben we wat op bedacht. Je krijgt namelijk een gratis Milka chocoladebox bij een High Tea cadeaubon. Zo kun je alvast genieten van die lekkere chocolaatjes en een kopje thee, terwijl je uitkijkt naar jullie uitje.

Leuk voor in de jute zak

Waarom is de High Tea cadeaubon zo leuk om te geven? Vaak geef je toch spullen waar iemand uiteindelijk niets mee doet. Ze komen ergens terecht en er wordt niet meer naar omgekeken. Dat is jammer voor jullie beide. Je ziet steeds vaker dat iemand liever iets gaat doen, omdat het zorgt voor een leuke herinnering. De High Tea cadeaubon brengt een belevenis met zich mee. Heerlijk samen High Tea-en zorgt voor quality time. Jullie nemen echt tijd voor elkaar en genieten ondertussen ook nog eens van heerlijke zoete en hartige hapjes en lekkere soorten thee. Misschien proef je wel iets wat je nog nooit eerder gegeten (of gedronken) hebt. Goed besteed geld en een leuke herinnering!

Nog meer lekkers?

Sinterklaas vieren vraagt om lekkers. Je kunt jezelf én de rest verwennen door even de keuken in te duiken. Maak bijvoorbeeld deze heerlijke kruidnoten, ook lekker met chocolade. Leuk om te maken en ook nog eens heel erg lekker.

sinterklaas cadeaubon

Geschreven op: 25 november 2020
Marel
Redactie HighTea.nl
Als blogger verzorgt Marel de content, blogs en fotografie voor HighTea.nl