High Tea pakket thuis bezorgen

Een High Tea is een leuke en smakelijke manier om een middag door te brengen met vrienden, familie of collega’s. Maar wat als je niet de tijd of mogelijkheid hebt om naar een locatie te gaan om te genieten van een High Tea? Dan is een High Tea pakket de perfecte oplossing!

High Tea

Hoe werkt het?

Via HighTea.nl kun je een High Tea pakket bestellen, dat speciaal is samengesteld om thuis te kunnen genieten van een heerlijke High Tea. De High Tea bevat zowel zoete als hartige hapjes, denk hierbij aan onder andere sandwiches, wraps, muffins en donuts. Uiteraard bevat het pakket ook diverse soorten thee, want thee mag natuurlijk niet ontbreken bij een High Tea.

Het bestellen van een High Tea pakket is heel eenvoudig. Maak een keuze uit de verschillende pakketten, afhankelijk van de grootte van het gezelschap en het budget. Uiteraard zijn er ook vegetarische en halal High Tea pakketten beschikbaar. Bestel via de website en geef aan op welke dag je het pakket aan huis wil laten bezorgen.

De voordelen van een High Tea aan huis

Een High Tea pakket voor thuisbezorging is perfect voor een gezellige middag met vrienden,  familie of collega´s, een verjaardagsfeestje of als verrassing voor een geliefde. Zelf hoef je bijna niets te doen, behalve het dekken van de tafel en het aanzetten van de waterkoker. Verder wordt alles bij je thuis bezorgd en kun je direct beginnen zodra de box geleverd is..

High Tea voor thuis bestellen?

Wil je meer weten over de High Tea pakketten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Geschreven op: 2 mei 2023
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl