High Tea thuis: wat heb je nodig?

Een High Tea at home wordt steeds populairder. Lekker thuis genieten met familie of vriend(inn)en. Of sleep die High Tea box gewoon ergens anders mee naartoe. Lekker makkelijk en lekker. Maar voor een High Tea heb je meer nodig dan alleen de High Tea hapjes. Wij zorgen ervoor dat jij die hele High Tea thuis compleet krijgt.

high tea shop

High Tea hapjes

De hapjes! Die zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Je kunt zelf kiezen hoe je dit invult. Duik je zelf de keuken in? Doe dan van tevoren even wat inspiratie op met onze High Tea recepten. Zo kun je voor een Engelse High Tea gaan met scones, clotted cream, lemon curd en natuurlijk sandwiches. Maar je kunt ook je eigen twist eraan geven en gewoon de taartjes maken die jij lekker vindt. Heb je geen zin om alles zelf te maken? Dan kun je ook lekker een High Tea bestellen. Per locatie is de High Tea anders, dus lees goed het menu door en kies jouw favoriet!

Thee

Ja, de thee kun je natuurlijk ook niet vergeten. Dit kun je zo gek maken als je wil. Je kunt verschillende soorten thee kopen. Bijvoorbeeld thee in zakjes, losse thee of matcha tea. Daarnaast kun je ook zelf thee maken met verse producten, zoals: munt, gember, sinaasappel, citroen. Hier kun je ook met kruiden extra smaken aan toevoegen, denk hierbij aan kaneel, kurkuma of peper. Als jij liever een grote pot thee zet, is dat natuurlijk ook prima. Het is echter wel leuk om verschillende smaakjes te proeven, want dat hoort wel echt bij een High Tea.

Servies en tafelaankleding

De hapjes en theetjes zijn verzameld. Nu nog de aankleding van de High Tea. Als je in een restaurant gaat High Tea-en, dan ben je gewend dat je een mooi opgemaakte tafel krijgt. Een tafel met een mooi tafelkleed, bloemetjes borden, kleurrijke mokken en nog veel meer. Dat sfeertje wil je thuis natuurlijk ook een beetje creëren. Trek de kast open en kijk wat voor servies je hebt staan. Bij een High Tea hoort toch wel echt kleurrijk servies. Én natuurlijk ook een etagère, theepot en een theedoos. Misschien is deze High Tea wel het moment om mooi nieuw servies te kopen. Met goed servies kun je lang vooruit én het zorgt ervoor dat jouw (thee)feestjes een flinke upgrade krijgen. Een mooi versierde tafel is al het halve werk!

high tea thuis

Geschreven op: 25 januari 2021
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl