Kinder High Tea

Wil jij lekker gaan High Tea-en met vriend(inn)en en willen jullie de kinderen ook meenemen? Dan kunnen jullie de normale High Tea combineren met een Kinder High Tea! Dat is pas dé ideale middag uit. De Kinder High Tea is daarnaast ook erg leuk voor een kinderfeestje. Alle kindjes zullen zich prima vermaken.

High Tea-en met de kids

Als je met vriendinnen een middag iets leuks wil gaan doen, is het soms makkelijk als de kinderen mee kunnen. Dat kan bij de Kids High Tea! Vaak kun je de ‘normale’ High Tea combineren met de kindvriendelijke High Tea, waardoor jullie met z’n alle kunnen genieten van lekkere zoete hapjes. De kids krijgen natuurlijk een aangepast menu waarbij alle hapjes kindvriendelijk zijn en natuurlijk helemaal in kidsthema. Daarnaast krijgen ze meestal ook limonade of (homemade) ice tea aangeboden. Terwijl jij lekker met je vriendinnen bijpraat, thee drinkt en geniet van de heerlijke hapjes, zijn de kinderen ook lekker aan het smikkelen en aan het spelen.

Kinder High Tea

Kinderfeestje

Naast de combinatie van een High Tea voor volwassenen en kids is er ook de mogelijkheid om alleen een Kinder High Tea te reserveren. Dit is een onwijs leuk kinderfeestje! Bespreek de mogelijkheden met het restaurant en maak er een onvergetelijke middag van. Wil jij liever een High Tea buffet? Waarbij de tafels vol staan met allerlei hapjes die helemaal versierd zijn in kinderthema. Of wil je liever dat er op de tafels leuke etageres met allemaal schattige hapjes worden gezet? Hoe je het ook wil hebben, het is allemaal te regelen met de restaurants die een Kinder High Tea aanbieden.

Juffrouw van Zanten

Juffrouw van Zanten is te vinden in Rotterdam West en in Kralingen. Bij dit leuke restaurantje kun je terecht voor de Little Diva High Tea. Hierbij krijg je een combinatie van hartig en zoet met pancakes, vers fruit en onbeperkt ice tea of limonade. Daarnaast kunnen de kinderen cakepops versieren nagellakken en liggen er leuke kleurplaten. Daarnaast is er ook een stoerdere variant: de High Lemonade, met goochel setjes en ander vermaak voor aan tafel. Én er kan ook gespeeld worden met het brede aanbod aan speelgoed.

Kids High Tea

The Cake Room

In The Cake Room van a Cup of Cake kun je terecht voor een super leuke High Tea. Roze, glitters, eenhoorns, regenbogen en nog veel meer leuks. In de speciale Rainbow Room kun je ook nog eens genieten van al die lekkere hapjes, helemaal in stijl. Deze High Tea, samen met de kids of als kinderfeestje, is een hele belevenis. De Kids High Tea bestaat uit: een welkomstdrankje, een mini-cupcake proeverij in 4 verschillende smaken, lemon curd crumble, mini-chocolade brownies, meringue toeven, koekjes en snoepjes ter decoratie en onbeperkt limonade in twee verschillende smaken of onbeperkt thee voor de wat oudere kids. En al die lekkere hapjes zijn natuurlijk helemaal in kidsthema, zoals Mermaids & Rainbows. Daarnaast zijn de mini-cupcakes te personaliseren met een leeftijd, bijvoorbeeld ‘8 jaar!’ of zelfs een foto van de bithday boy or girl!

Kinder High Tea

Bij de Hommel

Op een van de mooiste plekjes in de IJsselvalei tussen Zutphen en Empe, ligt de verborgen parel Bij de Hommel. Een oase van rust middenin de natuur met een prachtig terras waar ontspanning centraal staat. Tegelijkertijd is dit een plek waar families samenkomen en kinderen lekker buiten kunnen spelen. Dat kan goed gecombineerd worden met een Kinder High Tea.

Bij deze High Tea krijgen de kinderen hartige en zoete lekkernijen. De eerste ronde bestaat uit een gezond spiesje en warme hartig hapjes, welke vers bereid worden met streekproducten. De tweede ronde bestaat uit een kleine pannenkoek met poedersuiker en stroop en diverse mini taartjes. Daar krijgen ze natuurlijk ook onbeperkt thee en limonade bij.

Barista Café

Bij de Barista Cafés is er ook een Kinder High Tea beschikbaar. Gezellig om te doen met de kinderen of juist als kinderfeestje. De kids krijgen een selectie van zoete en hartige lekkernijen, een kopje thee, fristi of chocomel en nog een leuke verrassing. Deze Kinder High Tea is te reserveren bij Barista Café Gouda, Haarlem, Rotterdam Wilhelminaplein, Rotterdam Stadhuisplein en in Den Haag.

Ben je benieuwd naar nog meer locaties? Bekijk dan alle Kinder High Tea’s.

Kinder High Tea

Geschreven op: 10 april 2020
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl