De leukste thee cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst

Ben jij op zoek naar leuke cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je.. Sinds kort hebben wij namelijk een High Tea Shop! Een online shop voor alle producten die jij nodig hebt voor een High Tea thuis. Van theekopjes tot etagères en theesmaakjes. Alles voor de theeliefhebber.

Onze eigen High Tea Shop is live! Dat betekent dat je nu alles voor je tea party bij ons kunt scoren. Of natuurlijk cadeau kan geven. Nu High Tea at Home steeds populairder wordt, merkten we dat er vraag was naar theespulletjes. Een High Tea bestellen kan natuurlijk al via ons. Daarnaast kun je met onze High Tea recepten zelf een High Tea op tafel zetten. Het enige wat dus nog miste, waren de spulletjes om jouw eigen thee tafeltje in te richten. En daar hebben we verandering in gebracht.

Kerst Sint cadeautjes

Tea party cadeaus

Ken jij een theeliefhebber? Dan is het leuk om iets cadeau te geven voor op de thee-tafel. Van theekopjes, theepotten en theesmaakjes kun je nooit genoeg hebben. En iedereen heeft wel een of meer mooie etagères nodig toch? Wij hebben de leukste cadeautjes voor je uitgezocht.

Theepotten

Misschien gebruik je een theepot niet dagelijks, maar als er mensen over de vloer komen is het handig én leuk om er eentje te hebben. Het staat erg mooi op tafel en straalt toch wel echt luxe uit. Daarnaast is een chique theepot ook mooi om ergens neer te zetten. Zo kun je er elke dag van genieten. Bij de feestdagen horen toch wel echt kleurrijke theepotten met een randje goud of zilver. Het luxe merk Clayre & Eef heeft hele mooie theepotten. We hebben een theepot van blauw keramiek en van bloemetjes keramiek uitgekozen. Deze exemplaren zijn prachtig om cadeau te doen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer theepotten die je kunt geven.

theepotten

theepotten

Etagères

Etagères zijn niet alleen voor een High Tea. Natuurlijk zijn ze wel echt een must tijdens een High Tea, maar je kunt ze ook voor andere momenten gebruiken. Ga jij bijvoorbeeld uitgebreid lunchen of brunchen? Dan kun je de hapjes ook leuk op een etagère leggen. Dat geeft al een heel ander beeld. Maar ook als kaasplankje of tijdens de borrel komt een etagère goed van pas. Het handige van een etagère is ook dat die verschillende laagjes heeft. Heb je veel hapjes? Dan kun je die dus in de hoogte leggen. Zo ligt niet heel de tafel vol en kan iedereen erbij. Ook erg handig voor bij de feestdagen dus. Geef er eentje cadeau én dan kunnen jullie ‘m gelijk gebruiken.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tijdloze wit porseleinen etagère of een stoere hout met leisteen etagère (van Villeroy & Boch). Er zijn ook exemplaren waar je zelf borden op kan leggen. Op die manier kun je jouw etagère helemaal in thema opdienen. Bekijk alle etagères en kies er eentje uit.

etageres

etagere

Thee-accessoires

Schoencadeautjes, kerstlootjes of cadeautjes onder de boom. Ben jij op zoek naar een klein cadeautje? Dan kunnen de thee-accessoires erg leuk zijn. Van theelichten, theekloppers en fluitketels tot aan thee-eieren. Vooral de thee-eitjes zijn klein genoeg om in een schoen te passen. Maar deze zijn ook erg leuk voor onder de kerstboom. Er zijn verschillende bijzondere soorten zoals het thee walvisje, het octopus thee-ei en een thee-ei bird-swing. Maak het zo gek zoals je wil, of kies juist voor een fijne basic: bekijk alle thee-accessoires.

thee-ei

thee-ei

Jouw cadeautjes gevonden?

Heb jij jouw cadeautjes weten te bemachtigen via onze shop? Of ben je toch nog op zoek? Dan hebben we nog één tip voor jou: onze High Tea cadeaubon is een cadeautje dat een belevenis met zich meebrengt. Met de High Tea cadeaubon ben je verzekerd van een leuke middag vol met zoete en hartige hapjes. De High Tea cadeaubon is ook te gebruiken voor een High Tea at Home.

Kerst Sinterklaas cadeautjes

Geschreven op: 18 november 2020
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl