Moederdag cadeaubon

Moederdag is nu echt bijna! Als je nog een leuk cadeautje wil scoren moet je snel zijn. Hoe ben jij van plan om mams te verrassen dit jaar? Een cadeaubon is altijd leuk om te geven, omdat de belevenissen dingen zijn die je zult herinneren. Zo kunnen jullie samen terug kijken op die mooie momenten. Wanneer ga jij nieuwe herinneringen maken? Bekijk snel onze tips voor de leukste Moederdag cadeaubonnen.

moederdag cadeaubon

High Tea cadeaubon

Op Moederdag kun je allerlei verschillende soorten moederfiguren in het zonnetje zetten. Wie verdient het echt dit jaar? Jouw mam, oma, stiefmoeder, schoonmoeder, de moeder van (jouw) kinderen of iemand anders die erg speciaal is. Laat het diegene weten! Dat kun je doen met een HighTea.nl cadeaubon. Deze kadobon kun je bij ruim 400 locaties door heel Nederland inleveren, dus altijd een tof plekje in de buurt. Het leuke is dat je er zelfs een leuk cadeaupakketje van kunt maken. We hebben nu namelijk een speciale actie: kies een gratis Afternoon Tea receptenboek bij je HighTea.nl Moederdag cadeaubon bestelling. Op = op! (Kies voor optie + Moederdagpakket in het winkelmandje). Zo heb je een superleuk pakketje om te geven met Moederdag en kunnen jullie samen een High Tea inplannen op een moment naar wens.

Moederdag bon

Fletcher High Tea voucher

Niet zo’n groot budget voor Moederdag dit jaar? Dat is geen probleem! Genieten hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Wij hebben nu namelijk Fletcher vouchers met korting! Met deze High Tea Fletcher vouchers kun je extra voordelig proeven van een High Tea. Bestel nu jouw Fletcher High Tea voucher en geniet lekker samen van zo’n voordelige High Tea. Met ruim 100 Fletcher hotels/restaurants door heel Nederland is er altijd wel eentje in de buurt.

High Tea box bon

Wist je dat je onze HighTea.nl cadeaubon ook kan inruilen voor een High Tea box? Zo kun je lekker thuis, in het park, in het bos of een andere locatie naar wens, genieten van een box vol met hapjes. Onze High Tea box wordt door heel Nederland aan huis bezorgd. Zo hoef je alleen de tafel leuk te dekken of je picknickmand te pakken en jouw High Tea staat klaar!

Meteen genieten?

Geen zin om eerst een Moederdag cadeaubon te geven en daarna pas te genieten? Sla die bon dan gewoon over. Je kunt door heel Nederland een Moederdag High Tea op locatie reserveren. Liever thuis? Dan kun je de High Tea box ook gewoon thuis laten bezorgen. Als je daarvan wil genieten op Moederdag, dan kun je die op zaterdag 13 mei laten bezorgen. Dan staat jouw High Tea box helemaal klaar om op zondag 14 mei, Moederdag, te geven!

high tea pakket