Ik wil reserveren

High Tea Boerderij Zonneveld

 • Op locatie

High Tea menu

Boeren High Tea – €22,50 p.p.

 • Ontvangst met huisgemaakte bubbel
 • Huisgemaakte soep van de boerderij
 • Diverse hartige en zoete lekkernijen uit de streek
 • Onbeperkt verschillende soorten thee

(Optioneel: ijs van de boerderij + € 2,50)

Kom 1,5 uur lang genieten van heerlijke zoete & hartige hapjes tijdens de Boeren High Tea bij Boerderij Zonneveld.

Er kan rekening worden gehouden met dieetwensen, geef dit wel duidelijk aan bij de reservering. Let op: geen vegan.

Boerderij Zonneveld werkt op afspraak voor groepen.

Voor een Boeren High Tea geldt: minimaal 15 personen, maximaal 50 personen. Groepen tot 15 personen zijn ook welkom (dit is afhankelijk of er ook nog andere groepen zijn). 

Algemene info

Op zoek naar een plek waar je echt tot rust komt en waar je kunt genieten van de buitenlucht? Op Boerderij Zonneveld in Rossum (Zaltbommel) is vanalles te beleven! Zo kun je zien hoe het boerenleven er aan toe gaat in de stallen, op de weilanden en op het erf. Een kijkje nemen bij de koeien, de kippen en ze zelf voeren. Het kan allemaal! Ook in de buurt van de boerderij is echt van alles te beleven. In de nabije omgeving zijn er verschillende culturele uitstapjes mogelijk, zo kun je rustig rondlopen langs gezellige winkels en terrasjes of ga je er samen met familie op uit om de natuur in al zijn glorie te ontdekken.

Of je kiest samen met je kinderen voor een actiever uitje. Op een klein half uurtje rijden van Boerderij Zonneveld bevindt zich Attractiepark De Efteling of de Beekse Bergen. Daar kun je rondlopen in het Sprookjesbos of jezelf naar beneden laten storten in één van de spectaculaire achtbanen.

Jullie kunnen het ook wat simpeler, maar zéker net zo leuk houden. Ga dan bijvoorbeeld naar het dichtbij gelegen Hedel. Daar kun je samen met je kinderen, familie of vrienden boerengolfen: tussen de koeien een hole-in-one proberen te slaan met een klomp aan een stok. Veel boerser kunnen jullie het niet krijgen!

Bestel de HighTea.nl Boerderij Zonneveld cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Wendy
  15-02-2023
  Zeer vriendelijk personeel. Met een leuk gezelschap genoten van de Boeren High Tea, dat was echt mega leuk!
  Datum van mijn bezoek: 12 februari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  10