Ik wil reserveren

High Tea Anne&Max Den Haag Kerkplein

 • Op locatie
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – €26.00 p.p.

 • Verschillende soorten brood met hartig beleg
 • Soep
 • Taart
 • Scones
 • Zoetigheden
 • Onbeperkt thee

De High Tea is te boeken vanaf 2 personen. Het is ook mogelijk om de High Tea Vegan te bestellen. Je krijgt dan het vergelijkbare menu, maar dan met vegan opties. Geef dit wel duidelijk aan bij de reservering.

Algemene info

In een hoekpand aan het Kerkplein in Den Haag ben je bij Anne&Max Den Haag Kerkplein elke dag welkom voor ontbijt, koffie, lunch en borrel. In het pand zat vroeger het postkantoor van Den Haag gevestigd. Boven de balies hing de langste tekening van de Haagse kunstenaar Escher. De tekening is nog terug te vinden in het interieur.

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid. De producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen. 

Bestel de HighTea.nl Anne&Max cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 10/10
  Diana Schobinger-Vashchenko
  30-01-2024
  Wij hadden een High Tea geboekt maar ivm werkzaamheden was het qua tijd niet meer mogelijk. We kregen de keuze om iets te drinken en te eten. De eerste drankjes werden niet berekend om het goed te maken. Dit was een goede service. In totaal zaten we er iets meer dan een uur en hebben genoten. Goede service, vriendelijk personeel. We gaan zeker nog een keer om de High Tea te genieten
  Datum van mijn bezoek: 29 januari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 6.5/10
  Edmund Uspessij
  15-05-2023
  De sfeer is goed .producten ook maar te weinig keuze voor kinderen die wat anders willen mis alleen warme snacks. Prijs kwaliteit
  Datum van mijn bezoek: 14 mei 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  1
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 9.5/10
  Jens
  16-02-2023
  Zeer vriendelijk personeel, het eten is heerlijk! Hele gezellige sfeer ook.
  Datum van mijn bezoek: 13 februari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  10
  Service
  9