4x heerlijke Herfst High Tea

De blaadjes vallen van de bomen en het wordt steeds wat kouder. Je merkt het; het is herfst. De herfst is altijd een goed seizoen voor een High Tea; lekker opwarmen met kopjes thee en ondertussen allemaal lekkere hapjes proeven. Iedereen heeft daar toch zin in met dat druilerige weer? Kies daarom een van deze heerlijke Herfst High Tea’s!

herfst high tea duchess

The Duchess

Wil je genieten van een luxe High Tea die helemaal in herfst thema is? Dan moet je bij The Duchess in Amsterdam zijn! Neem plaats in The Duchess Tea Room waar extravagante displays zijn gevuld met delicaat gebak en handgemaakte macarons. Proef van verschillende sandwiches zoals air bread met guacamole en kip of een tosti met tomaat en brie. Vervolgens kun je genieten van de sweets: vanilla scones met mandarin jam, yuzu cotton candy, orange almond tart en veel meer. Daarbij krijg je natuurlijk een heerlijke pot Mariage Frères Tea. Wil je de Afternoon Tea upgraden? Kies dan voor de Deluxe met extra hapjes of voor de Royal met Champagne.

Trek gekregen? Reserveer dan jouw Autumn Afternoon Tea bij The Duchess.

herfst high tea duchess

Blend Haarlem

Zoek je een leuke locatie voor een High Tea in Haarlem? Dan ben je bij Blend op het goede adres. Geniet tijdens je High Tea van een prachtig uitzicht over de grachten. Het uitzicht helemaal in herfst sferen en jouw High Tea natuurlijk ook. Blend Haarlem heeft het hele menu een herfst update gegeven. Ze willen nog niet te veel vrijgeven over het menu van de High Tea, dus laat je verrassen! Huisgemaakte taartjes zoals bijvoorbeeld mini chocolade muffins en vegan cheesecakes of lekkere toast met hun welbekende zelfgemaakte eiersalade.

Laat jij je verrassen? Reserveer dan Blend’s High Tea.

blend haarlem herfst high tea

Anne&Max

Wind, regen, storm of zon? Bij Anne&Max is er altijd een plekje voor jou om lekker knus binnen te zitten. Proef van lekker stevig desembrood met smeersels, een warm soepje, scones met clotted cream en bloedsinaasappelcurd, seizoenstaart, worteltaart en nog veel meer lekkers. Reserveer jouw High Tea in Den Haag bij Anne&Max FahrenheitstraatAnne&Max Frederik Hendriklaan of ga gezellig naar Anne&Max Leiden.

herfst high tea anne&max

Hanninkshof

Onder de verkleurende bomen aan de Usselerhofweg in Enschede vind je Hanninkshof. Deze mooie, sfeervolle locatie biedt alle ruimte om even lekker te ontspannen. De High Tea wisselt met het seizoen mee. In de herfst worden er allemaal hapjes geserveerd om warm van te worden. Er wordt uitsluitend gewerkt met seizoensproducten uit de omgeving én dat proef je. Je wordt ontvangen met een cocktail van sinaasappel en gember. Hierbij worden warme scones met huisgemaakte jam, warme worteltaart en nog meer zoete hapjes geserveerd. Vervolgens proef je van een lekker warm soepje van bospaddenstoelen, verschillende sandwiches en een gepocheerd Twents eitje met hollandaisesaus. Tot slot geniet je van een dessert van banaan en pure chocolade. Natuurlijk ook met bijpassende thee.

Enthousiast geworden? Reserveer dan jouw High Tea bij Hanninkshof.

Meer Herfst High Tea’s?

Ben jij benieuwd waar je nog meer kunt genieten van een heerlijke Herfst High Tea? Bekijk dan al onze High Tea locaties en proef van al dat lekkers! Toch liever thuis genieten van iets lekkers? Kijk dan voor een High Tea To Go óf maak zelf heerlijke Herfst Scones.

herfst high tea hanninkshof

Geschreven op: 4 november 2021
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl