5x High Tea´s die net wat anders zijn

Je bent vast wel bekend met het fenomeen High Tea of Afternoon Tea: de typisch Engelse traditie om ’s middags thee te drinken met allerlei lekkere hapjes en gebak. Toch zijn er tegenwoordig steeds meer locaties die een High Tea met een moderne twist aanbieden, met bijvoorbeeld een heel andere invulling dan de traditionele High Tea. Wij delen graag 5x High Tea´s die net wat anders zijn! Lees je mee?

Chocolate Company Groningen

In het centrum van Groningen vind je een waar chocoladeparadijs. Bij Chocolate Company geniet je van een ware High Chocolate. Deze variant op een traditionele High Tea is geschikt voor de echte ‘over the top’ chocolade fans. Geniet van warme chocolademelk, onbeperkt thee, handgemaakte bonbons, ambachtelijke taartjes, sandwiches en als kers op de taart: een chocoladefondue met vers fruit, marshmallows en koekjes. Dat klinkt goed, toch?  Plan snel jouw bezoek in!

High Chocolate Chocolate Company

Lin´s Lounge & Chocolat Bar

Als chocoladeliefhebber ben je bij Lin´s Lounge & Chocolat Bar aan het juiste adres. Dit gezellige plekje in Breda biedt verschillende soorten proeverijen aan. Geniet bijvoorbeeld van Lin´s Proeverij, een Chocolade Proeverij of laat je verrassen tijdens de Dip in Heaven proeverij. Lin´s verkoopt allerlei zoete lekkernijen: je raakt niet uitgekeken.

Lin´s Fondue

Casa Chow

Midden in het Stadshart van Gouda vind je Casa Chow. Hier kun je terecht voor een High Lunch. De High Lunch is een speciale variant op de High Tea en bestaat uit een etagère vol met street food bites. Zo proef je onder andere sushi, springrolls, dumplings en churros tijdens deze bijzondere proeverij. Ga jij een bezoek inplannen? Loop dan zeker ook een rondje door het mooie historische centrum van Gouda.

Casa Chow High Lunch

Happy Tosti

Bij Happy Tosti hebben ze een speciale High Tos-Tea samengesteld. Laat je verrassen en geniet van zoveel heerlijke thee/koffie/cappuccino als je op kunt, twee vitamine-boost sapjes, een soepje, een proeverij van zoetigheden en een heerlijke combinatie van 3 tosti´s en 1 panini om te delen. Boek jouw High Tos-Tea bij Happy Tosti Den Haag.

Happy Tosti High Tostea

Shanghai Papa

Shanghai Papa serveert verrassende Chinese gerechten met nieuwe smaken en ingrediënten. De gerechten komen uit de Chinese keuken, met gevarieerde smaken uit verschillende streken van China en Hong Kong, maar ook de huiselijke gerechten van Chinese ouders in Nederland. De zogeheten ´Yum Cha High Tea´ bevat een Bao, 5 dim sums, 4 zoetigheden en 4 verschillende soorten Chinese thee. Laat je verrassen door smaken als gember, groene thee en sesam.

Shanghai Papa High Tea

Op zoek naar meer bijzondere High Tea´s?

Bovenstaande locaties bieden een leuke High Tea aan, maar dan net even wat anders. Ben je enthousiast geworden en ben je op zoek naar meer bijzondere High Tea´s? Bekijk dan eens deze High Tea´s met wereldse smaken. Bij deze locaties staan wereldse smaken centraal. Durf jij uit je comfort zone te stappen?

Meer een wijndrinker?

Ben jij meer een wijnliefhebber? Geen probleem! Bekijk dan eens deze High Wine op bijzondere locaties.

Geschreven op: 11 april 2023
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl