De 4 mooiste high tea locaties in de lente

Wanneer het zonnetje weer doorkomt en er weer bladeren aan de bomen komen, betekent dat maar één ding: lente! Hieronder laat ik je de 4 leukste high tea-plekken zien door heel Nederland voor in de lente.

lente high tea sonsbeek

High Tea Stadsvilla Sonsbeek

Deze high tea locatie, Stadsvilla Sonsbeek, is wel erg bijzonder. Het is namelijk een onwijs mooie villa. In dit monumentale pand heb je uitzicht over het park en de prachtige stad Arnhem. Als je van een wandeling houdt is dit de perfecte plek voor jou. Na de high tea kun je een prachtige wandeling maken op dit mooie landgoed. Het is een goed bezochte plek dus een reservering is zeker nodig.

Lente high tea

High Tea Rederij Aemstelland

Wanneer het beter weer wordt is het leuk om een high tea door de grachten van Amsterdam te houden. Tijdens de luxe rondvaart op een klassieke salonboot van Rederij Aemstelland maak je een mooie rondvaart over de Amstel, langs de gouden bocht, de Jordaan en het oude centrum. De high tea zit vol met luxe hapjes, hart en zoetig, warm en koud voor ieder wat wils. Bij Rederij Aemstelland kan je ook een babyshower vieren of een privé cruise.

lente high tea casa chow

High Tea Casa Chow

High tea locatie Casa Chow zit in het hartje van Gouda. Casa Chow is een streetfoodbar, waar de high tea net wat anders is dan bij andere high tea locaties. Bij Casa Chow geniet je van streetfood dat bestaat uit springrolls en sushi tot chorros en brownies. Ook kun je hier heerlijke cocktails bestellen en is het personeel erg vriendelijk. Met goed weer kan je hier gezellig op het terras zitten en genieten van de leuke stad Gouda.

voorjaars high tea

High Tea Bij de Hommel

High Tea locatie Bij de Hommel is een unieke high tea locatie dit omdat er vier opties zijn voor high tea’s hier. Je kunt kiezen uit een traditionele high tea, een royale high tea, een kids high tea en als je liever thuis een high tea wilt organiseren kan je ook kiezen voor een high tea to go via een drive through. In de lente kan je bij de Hommel ook heerlijk buiten in de tuin zitten.

Andere High Tea locaties

Houd je erg van wandelen? Lees dan ook onze blog over high tea met wandeling,  zoals onderstaande foto van het prachtige Landgoed Groeneveld.  Als je het idee van een high tea buiten nou erg leuk vindt, hebben we ook nog een overzicht van leuke Fletcher High Tea’s op het terras. Veel plezier alvast!

groeneveld

Geschreven op: 14 februari 2024
Sidney
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighTea.nl