Leukste High Tea’s voor na een wandeling

De zomer is weer begonnen! Dat kunnen we zien, ruiken én horen. We gaan graag de natuur in om een lekkere wandeling te maken en de natuur in haar volle glorie te beschouwen. Hoe heerlijk is het dat er na afloop van de wandeling een heerlijke High Tea voor je klaarstaat? Zo kun je in alle rust nog even bijkomen en gezellig napraten onder het genot van allerlei lekkernijen op een leuke locatie. Wij zetten de leukste High Tea´s om een wandeling mee af te sluiten voor je op een rij, dan hoef jij alleen nog een keuze te maken.

Grand Cafe Groeneveld

Grand Café Groeneveld

Bij Landgoed Groeneveld in Baarn kun je een gezellige wandeling maken, het kasteel bewonderen en bijkomen van de wandeling tijdens een High Tea bij het Grand Café. Het personeel verwent je met diverse soorten gebak, soep, quiche en sandwiches. De High Tea bij Grand Café Groeneveld is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag of een babyshower. Wil je de kids meenemen? Geen probleem! In de tuin van het kasteel wemelt het van de kabouters. Je vindt ze overal. Als je de kabouters vindt, hebben ze leuke opdrachten voor je verzonnen. Heb je de wandeling voltooid? Dan mag je in het kasteel een leuk cadeautje uitzoeken.

Groeneveld High Tea buiten

Kasteel Maurick

Dit prachtige kasteel, verscholen in de bosrijke omgeving van Vught, leent zich uitstekend om plaats te nemen na een lange boswandeling. Bij Kasteel Maurick geniet je van de meest luxueuze hapjes samen met familie of vrienden. Terwijl je volledig in de watten wordt gelegd, kijk je je ogen uit over het schitterende uitzicht over de binnentuin of slotgracht. Gedurende de High Tea bij Maurick komen er o.a. amuse rozen & hartige en zoete etagères langs.

Kasteel Maurick

Alpacafarm Riethoven

Ben jij in de buurt van Riethoven op zoek naar een unieke en bijzondere ervaring? Boek dan een High Tea tussen de alpaca´s! Bij Alpacafarm Riethoven geniet je van een High Tea, die onder andere bestaat uit een heerlijk soepje, warme & koude, hartige hapjes en zoetigheden. Alsof een High Tea tussen deze wollige beestjes nog niet leuk genoeg is, kun je er ook voor kiezen om voor of na de High Tea een privé wandeling te maken met de alpaca´s. De medewerkers geven je een korte uitleg en een stukje begeleiding, waarna je zelfstandig de Brabantse bossen in kunt om een lekker stukje te wandelen met de wollige beestjes.

 

Alpacafarm Riethoven

Panorama Restaurant de Blaauwe Kamer

Panorama restaurant de Blaauwe Kamer is gelegen in het gelijknamige natuurgebied de Blauwe Kamer. Dit natuurgebied is op natuurlijke wijze hersteld en is tegenwoordig een prachtig wandelgebied. Tijdens je wandeling kun je diverse diersoorten spotten. Plof na de wandeling neer in het restaurant en geniet van een heerlijke High Tea met o.a. diverse warme bladerdeeg hapjes, mini wraps, scones en vers fruit.

Panorama Restaurant De Blauwe Kamer

Restaurant De Suikerhoeve

Middenin het Groene Hart in de gemeente Nieuwkoop, aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen, vind je Restaurant de Suikerhoeve. Na een wandeling langs de Nieuwkoopse Plassen of door het vogelrijke natuurgebied de Ruygenborg, kun je plaatsnemen bij de Suikerhoeve. Hier zal het personeel je volledig in de watten leggen tijdens de High Tea. Geniet van hartige en zoete lekkernijen en een soepje. Wil je na de High Tea nog even op pad? Dat kan! Je kunt een mooie fietstocht of wandeling maken in de natuur van het Groene Hart of richting een aantal Zuid-Hollandse dorpjes wandelen, zoals bijvoorbeeld Aarlanderveen, Woerden of Ter Aar.

Restaurant De Suikerhoeve

Op zoek naar nog meer High Tea locaties?

Hierboven vind je een overzicht van de leukste High Tea´s om een wandeling mee af te sluiten.  Ben je geïnspireerd geraakt en zoek je nog meer leuke adressen waar je terecht kunt voor een High Tea? Bekijk dan eens deze High Tea locaties in een kasteel of deze High Tea locaties in het bos. Wie weet vind je wel een nieuwe favoriet!

Meer een bierliefhebber?

Ben jij meer een bierliefhebber?  Bekijk dan de lekkerste High Beer locaties voor na een wandeling. Proost!

Geschreven op: 21 maart 2023
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl