High Tea locaties in het bos

De herfst is weer gearriveerd in Nederland. De tijd van regen, vallende bladeren in de mooiste kleuren en laaghangende mist over het landschap. De kleuren van alle bladeren veranderen langzaam van groen naar geel, bruin of rood. Er verschijnen verschillende paddenstoelen en wanneer je buiten loopt kun je de geur van de bladeren en bomen duidelijk ruiken. Dit is dé perfecte tijd om een lange herfstwandeling te maken. En hoe lekker is het om na de lange wandeling, neer te ploffen bij een gezellige, knusse locatie voor een High Tea met vrienden of familie. Wij zetten een paar High Tea adressen in het bos en op de heide voor je op een rij, dan hoef jij alleen nog een keuze te maken.

theehuis t´bluk heide

Theehuis ‘t Bluk

Op de Zuiderheide in Laren vind je Theehuis ‘t Bluk. Geniet hier van de lekkerste verse taarten en broodjes. Het Theehuis is gelegen op een prachtig stukje natuur. Heb je een fijne wandeling gemaakt over de heide? Neem dan plaats en geniet van de High Tea van Theehuis ‘t Bluk, met onder andere diverse seizoensbroodjes, soep, macarons, brownies en cake. Je hebt daarbij ook keuze uit vijftien smaken thee.

High Tea Theehuis ´t Bluk

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Na een lange wandeling in de prachtige bossen van Lochem in de Gelderse Achterhoek, kun je terecht bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg. In het restaurant kun je in alle rust genieten, terwijl je uitkijkt over de landelijke omgeving. Geniet van een heerlijke High Tea, met onder andere diverse soorten muffins en bonbons, kleine sandwiches of mini broodjes luxe belegd met vis en vlees en onbeperkt thee (of koffie).

paasberg high tea bos

Bospaviljoen de Norgerberg

Gemoedelijk, gastvrij en genieten: zo wordt Bospaviljoen de Norgerberg omschreven. Gelegen in de mooiste bossen van Norg, kun je genieten van een High Tea met persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De High Tea bevat onder andere verschillende soorten sandwiches, zoetigheden en hartige heerlijkheden. Voor elke smaak wordt een gepaste thee sensatie geboden. Je kunt de High Tea op de locatie  nuttigen, maar je kunt deze ook meenemen naar huis (To Go).

de norgerberg

Restaurant Boshuis

Na een fiets- of wandelroute door de mooie omgeving, is restaurant Boshuis de ideale plek om tot rust te komen. Geniet van een heerlijke High Tea in dit sfeervolle restaurant met onbeperkt thee of koffie, onbeperkt jus d´orange en een variatie aan zoete en hartige hapjes. Denk hierbij aan minimaal vier verschillende soorten zoete hapjes en minimaal drie verschillende soorten hartige hapjes (waarvan twee soorten sandwiches).

Restaurant boshuis

Bij de Hommel

In de IJsselvallei tussen Zutphen en Empe vind je Bij de Hommel. Het restaurant is een echte verborgen parel, waar je geniet van een oase van rust middenin de natuur. Ontspanning staat hier centraal. Ga lekker zitten en geniet van een uitgebreide Engelse High Tea geserveerd in klassiek Engelse kopjes. Laat je verrassen door het assortiment van diverse lekkere hapjes en onbeperkt verse thee.

Bij de Hommel

Erve Hulsbeek

Erve Hulsbeek is gelegen in Oldenzaal. De buitenlocatie van het restaurant ligt op Landgoed Het Hulsbeek. In de omgeving zijn vis- en zwemvijvers, stranden, bos en heide te bezoeken. De locatie heeft een prachtig terras aan de vijver waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea. Zo kan je na een wandeling of fietstocht door de mooie omgeving direct aanschuiven! Tijdens de High Tea (zomer of winter editie) krijg je een divers assortiment aan verse thee en verschillende soorten zoetigheden en hartigheden. Denk daarbij aan onder andere sandwiches en luxe belegde broodjes.

Erve Hulsbeek

De Blaauwe Kamer

Gelegen in een prachtig natuurgebied met diverse diersoorten, ligt restaurant de Blaauwe Kamer. Deze locatie heeft zijn naam te danken aan de historie van de Steenfabriek: de fabriek bakte vanaf 1900 maar liefst 500.000 bakstenen per week. De kamers waar de bakstenen te drogen werden gelegd, zijn omgebouwd tot restaurant. Plof na een wandeling of fietstocht neer voor een High Tea met smakelijke hapjes en een ruime keuze aan theesoorten. Je krijgt bijvoorbeeld warme pastei met seizoensvulling, warme bladerdeeghapjes, scones met geslagen room & marmelade en vers fruit.

De Blaauwe Kamer

Op zoek naar nog meer High Tea locaties?

Ben je op zoek naar nog meer leuke adressen waar je terecht kan voor een High Tea? Bekijk dan eens deze bijzondere High Tea locaties. Toch liever genieten van een High Tea at home? Bekijk wat je allemaal nodig hebt om thuis een High Tea te organiseren.

De Blaauwe Kamer buitenaf

Geschreven op: 21 september 2022
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl