De leukste locaties met een Moederdag High Tea

Op 14 mei is het weer Moederdag. Op deze dag zetten we alle (schoon-, stief-, bonus-)moeders in het zonnetje. Investeer dit jaar in een mooi cadeau in de vorm van een ware ervaring en beleving en neem je moeder gezellig mee op High Tea date. Zo kunnen jullie samen gezellig bijkletsen, terwijl jullie volledig in de watten worden gelegd. Wij zetten de leukste locaties met een Moederdag High Tea voor je op een rij.

The Cake Room Moederdag High Tea

Taartjes van Moos

Geniet deze Moederdag van een mini High Tea van Taartjes van Moos. Monica, de eigenaresse van Taartjes van Moos, heeft een heerlijke High Tea voorbereid met 2 heerlijke zoete lekkernijen en 2 heerlijke hartige lekkernijen om van te smullen tijdens de dag van de moeders. De High Tea bevat daarnaast ook nog wat thee van Teaking. Haal de box af op 13 mei en verras jouw moeder de volgende dag met een mini High Tea! De High Tea kost €17,50 voor 2 personen of €35,00 voor 4 personen.

Ja! Breda

Op zondag 14 mei verzorgt Ja!Breda een heerlijke Moederdag High Tea voor slechts €24,50 p.p. Zet jouw liefste, mooiste, beste, gezelligste of zorgzaamste moeder in het zonnetje en neem haar gezellig mee naar Ja!Breda. Hier ga je 2 uur lang genieten van allerlei High Tea hapjes. Er wordt gestart met drie hartig belegde sandwiches en een gegrilde paprikasoep. Hierna volgt de etagère, gevuld met een muffin, een puntje taart, diverse lekkere koekjes, een roomboter-croissant met jam en een vers fruitspiesje gedoopt in pure chocolade. Naast de hapjes kun je gedurende de twee uur kiezen uit 11 smaken verse thee. Omdat ze het bij Ja!Breda heel gezellig vinden dat jullie komen, krijg je nog een glas raspberry Cava bij binnenkomst om te proosten. Plan jij snel die High Tea in?

Miss Central

Wil jij jouw moeder dit jaar verrassen met een Moederdag High Tea, geheel in Miss Central stijl? Dat kan! Op Moederdag kun je van 12:00 tot 14:30 uur of van 15:00 tot 17:30 uur lekker genieten van een heerlijk High Tea arrangement inclusief bubbels en allerlei leuke verrassingen. Neem jouw moeder, oma, dochter of de hele familie mee en laat je lekker in de watten leggen bij Miss Central in Alkmaar. Geniet van de speciale Moederdag High Tea voor slechts €32,95 p.p. (kids tot 12 jaar €17,95 p.p.).

Y.A.M.’s Koffiebar

In Harderwijk kun je bij Y.A.M.’s Koffiebar genieten van een heuse Moederdag Afternoon Tea. Deze Afternoon Tea zal eruitzien als een heerlijk buffet met bubbels en thee. Ook kun je genieten van warme, koude, hartige en zoete gerechten. Denk hierbij aan onder andere quiche, brioche broodjes, sandwiches, taartjes, scones, macarons en smoothies. Reserveer de Moederdag Afternoon Tea bij Y.A.M.´s Koffiebar tussen 15.00 en 17.00 uur voor slechts €27,50.

The Cake Room

Bij deze roze Insta waardige boetiek in Breda, The Cake Room, kun je op 14 mei terecht voor een uitgebreid Moederdag ontbijt. Het is dan weliswaar geen echte High Tea, maar je kan je moeder er wel mee verrassen. Daarnaast bevat het ontbijtje ook een paar heerlijkheden die je tijdens de High Tea ook geserveerd krijgt. Schuif aan op 14 mei en geniet van een selectie broodjes, cakejes en andere heerlijke sweets. Uiteraard is alles volledig in de stijl van Moederdag. Het Moederdag ontbijtje bij The Cake Room kost €35,00 p.p.

High Tea thuisbezorgen

Kun je jouw moeder helaas niet zien met Moederdag, maar wil je wel een glimlach op haar gezicht toveren? Laat dan een High Tea aan huis bezorgen. Zoek een mooie High Tea box uit (startend vanaf €65), bestel de box en laat deze op een datum naar keuze aan huis bezorgen (zorg er wel voor dat er iemand thuis is om de box aan te nemen). Zo kun je jouw moeder van een afstandje toch verrassen met een mooi cadeau.

High Tea cadeaubon

Het is natuurlijk mega leuk om samen met je moeder te gaan genieten van een heerlijke High Tea bij een gezellige locatie. Bestel een High Tea cadeaubon voor jouw moeder en plan samen die High Tea in! Laat mama de locatie kiezen, ga bijvoorbeeld een dagje of nachtje weg in een grote stad of kies een knusse locatie in de buurt. Er is voor ieder wat wils. Maak het geven van de cadeaubon nog wat leuker door een chocoladebox aan jouw bestelling toe te voegen. Dat maakt het cadeau echt af!

Mama verrassen met wat lekkers?

Wil je jouw moeder dit jaar verrassen met allerlei heerlijke gebakjes en zoetigheden, welke door jou zijn gemaakt? Duik de keuken in en maak deze Moederdag aardbeien kwarktaart of deze Moederdag taartjes. Daar wordt jouw mama zeker weten blij van!

Miss Central Moederdag High Tea

Geschreven op: 24 april 2023
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl