Gezonde High Tea locaties

Het nieuwe jaar is weer begonnen. We proberen ons weer vast te houden aan onze goede voornemens. Het werken aan je gezondheid is een veel gehoord voornemen. Gelukkig zijn er steeds meer High Tea locaties die een heerlijke, maar gezonde High Tea aanbieden. Wij hebben de leukste locaties, verspreid door heel Nederland, voor jou uitgezocht. Zo kun je gezellig, verantwoord en zonder schuldgevoel genieten. Want je gezondheid is belangrijk, maar (blijven) genieten ook!

restaurant bijzonder high tea

Restaurant Bijzonder

Een restaurant dat ´afwijkend van het gewone´ is. Bij restaurant Bijzonder zijn ze standaard anders: in zowel het aanbod, de smaak als de beleving. Bij Restaurant Bijzonder wordt er niet gewerkt met toegevoegde suikers. Er wordt daarentegen wel gewerkt met plantaardige ‘zuivel’ en biologische producten. Ook staan groenten centraal in de keuken van Bijzonder. Bijzonder is een totaalconcept, waarin de gezonde leefstijl van de mens continu in een Bijzonder jasje wordt aangekleed. Dat klinkt goed, toch? Probeer het zelf eens. Een bezoekje aan restaurant Bijzonder is het absoluut waard!

Baker & Moore

Deze gezellige locatie in Rotterdam is zeven dagen in de week geopend, zodat jij kunt genieten van zoetigheden en andere lekkernijen, zonder zorgen. Bij Baker & Moore kun je terecht voor een waanzinnig lekkere vegan Healthy High Tea, welke standaard 100% gluten-, lactose- en suikervrij is! Daarnaast kun je bij Baker & Moore je eigen gerechten samenstellen, met lokale biologische fairtrade producten.

Baker & Moore high tea

Mr. Salad

De naam doet het eigenlijk al vermoeden: met de High Tea van Mr. Salad geniet je van een echt lekkere én gezonde High Tea. Onbezorgd en verantwoord genieten van de lekkerste hapjes is hier zeker mogelijk. De lekkernijen van Mr. Salad zijn volledig huisgemaakt, glutenvrij, lactosevrij, vegan en vrij van (geraffineerde) suikers. Er wordt gewerkt met lokale leveranciers en alle ingrediënten zijn voor minimaal 85% biologisch. Ze noemen de High Tea bij Mr. Salad ook wel de ´Health Tea´. Deze High Tea is enkel af te halen. Ga jij snel een High Tea To Go halen?

Mr. Salad High Tea

Lunchcafé Sisters

Een gezellig lunchcafé van de zussen Jolanda & Marinka Bakker: dat is Sisters! Haal je hart op aan verse, pure producten uit Emmen en de nabije omgeving. Bij Sisters werken ze, waar mogelijk, met producten die vrij zijn van e-nummers. Zoals de Hooglander vrije- uitloopkip van broer Piet uit Wijster. Ze zijn trots op hun ´local heroes´. Local, omdat ze geloven in leveranciers dichtbij huis waar ze een directe relatie mee hebben. Zoals de bakker van de verse warenmarkt, waar het vers ambachtelijk brood vandaan komt. Hero, omdat ze (h)eerlijke kost met liefde en aandacht maken. Bij Sisters kun je gezond, maar ook lekker eten. En dat proef je!

Andere dieetwensen?

Heb jij andere dieetwensen, zoals bijvoorbeeld glutenvrij of suikervrij? Bekijk het gehele aanbod en zie welke fijne locaties er bij jou in de buurt aan jouw dieetwensen kunnen voldoen. Wie weet vind jij wel een nieuwe favoriet! Ben je van plan om gezellig thuis een High Tea te organiseren? Lees dan onze tips om thuis een gezonde High Tea voor te bereiden!

lunchcafe sisters high tea