De leukste High Tea locaties in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar de leukste High Tea locaties voor je vrienden en/of familie in de Achterhoek? Dan helpen wij jou graag op weg. In de Achterhoek staat natuur centraal, dus laat je vooral verrassen door de prachtige omgeving en het heerlijke arrangement dat de locatie aanbiedt. Hieronder hebben we een paar parels van High Tea locaties voor je op een rijtje gezet.

high tea achterhoek

Hampshire Hotel Avenarius

Bij Hampshire Hotel Avenarius in Ruurlo kun je genieten van de Achterhoekse gastvrijheid. Hier wordt jouw High Tea met liefde geserveerd. In dit gezellige restaurant/hotel hebben ze een uitgebreide Internationale menukaart. Het menu wordt per seizoen aangepast, dit geldt ook voor  de High Tea. Bij deze heerlijke High Tea krijg je etagères vol met de lekkerste zoete en hartige hapjes. Laat je verrassen door de verschillende soorten thee,  koffie en gerechtjes.

hampshire achterhoek

Bij de Hommel

Bij de Hommel bevindt zich in Empe, midden in de natuur, dus heerlijk high tea-en met een view. Bij de Hommel kan je genieten van het uitgebreide assortiment; zo hebben ze traditionele-,  royale- en kids High Tea’s. Ook beschikken ze over hun eigen theelijn en kan je met het  onbeperkt thee drinken alle 12 smaken uitproberen. Dit is pas genieten met een wauw  factor! Zelfs voor de mensen op doorreis hebben ze High Tea to go.

De Hommel houdt met zo veel mogelijk rekening. Zo is er genoeg te doen voor de kids en  kunnen ze zelfs hun kinderfeestje vieren op deze fantastische locatie. Heb je last van allergieën? Geen probleem! De keuken probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

bij de hommel high tea

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Op zoek naar een dagje weg met een vriend of familielid, om lekker gezellig bij te kletsen? Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom heeft het allemaal. Na een heerlijke wandeling in het  Nationaal Park  de Veluwezoom kan je genieten van een High tea voor 2 Bij Hotel Avegoor. Dit sprookjesachtige sterrenhotel biedt je alles wat je nodig hebt voor een goede High Tea. Voor € 29,95 (twee personen) heb je een volledig verzorgde High Tea. Denk hierbij aan  diverse koekjes, muffins, bonbons en luxe belegde broodjes. Ook is er onbeperkt thee en of  koffie voor de liefhebber.

avegoor high tea achterhoek

Lunchroom Lievestro

Ben je gek op verrassingen? De gezellige Lunchroom Lievestro in Ruurlo komt elke keer met een  nieuw samengestelde High Tea.  Geniet in het centrum van Ruurlo aan het Kerkplein van de heerlijke lekkernijen zoals wrapjes, quiche, diverse belegde  broodjes, cinnamon rolls, gebakjes en bonbons. Zijn er dieetwensen? Geen probleem, bij  Lievestro kan je ook terecht voor een glutenvrije, vega of zwangerschapsproof High Tea.

Meer High Tea’s in de Achterhoek?

Ben jij nog niet uitgekeken? Dan geven we je graag nog een paar tips voor heerlijke High Tea hotspots in de Achterhoek. Bekijk hiervoor even alle locaties in de provincie Gelderland. Dan heb je gelijk alles te pakken. Iets specifieker zoeken? Bekijk dan bijvoorbeeld Ruurlo, Lochem en Zutphen. Wie weet vind jij jouw nieuwe favoriete high tea stek!

lievestro achterhoek high tea