High Tea bij Anne&Max

Als je weleens in het centrum van een grote stad te vinden bent, is de kans groot dat je voorbij een Anne&Max bent gelopen. Anne&Max is een huiskamer in de stad. Hier voel je je thuis, op elk moment van de dag. Je kan hier genieten van ontbijt, lunch, koffie&zoet, een borrel of een heerlijke High Tea. De goed opgeleide barista’s zetten een heerlijk bakje koffie voor je en er wordt enkel gewerkt met verse, authentieke en veelal bioproducten. Kortom: alle ingredi├źnten voor een fijne ervaring! Lees met ons mee en ontdek meer over een High Tea bij Anne&Max.

High Tea Anne&Max

Inhoud van de Anne&Max High Tea

Omdat Anne&Max een landelijk concept is, is de High Tea bij elke vestiging hetzelfde. Tijdens een High Tea bij Anne&Max proef je van verschillende soorten brood met hartig beleg, soep, taart, scones, heerlijke zoetigheden en zoveel thee als je op kunt! De High Tea is ook vega of vegan mogelijk.

Op de thee in Utrecht

In het centrum van Utrecht vind je Anne&Max Utrecht Oost aan de Burgemeester Reigerstraat. Geniet hier van een heerlijke High Tea tussen een dagje shoppen door. Zoek je een plekje dichtbij Utrecht Centraal? Ga dan naar Anne&Max Utrecht De SYP. De SYP is een moderne woontoren direct aan Het Forum, vlakbij het station en Jaarbeursplein. Zo kun je jouw bezoek aan Anne&Max Utrecht de SYP ideal combineren met een uitje in de Jaarbeurs. Of start/eindig je dagje Utrecht hier juist! Er is van alles mogelijk.

Bezoek Anne&Max in Zuid-Holland

In Zuid-Holland vind je in veel steden een Anne&Max vestiging. Zo kun je terecht in Leiden, Den Haag, Delft en Leidschendam bij een gezellige Anne&Max vestiging. Anne&Max Leidschendam bevindt zich bijvoorbeeld in het winkelcentrum Mall of The Netherlands (Leidsenhage) in Leidschendam. Dit is het grootste winkelcentrum van Nederland, dus hier vermaak je jezelf wel. Breid je bezoek uit met een bezoekje aan Anne&Max en geniet van een heerlijke High Tea. In Leiden vind je Anne&Max Leiden aan het einde van de markt, waardoor het een ideale plek is om even op te warmen tijdens marktdagen. Binnen is het ruim en licht, en op warme dagen kun je genieten op het zonovergoten terras. Anne&Max Delft Westerkwartier bevindt zich vlakbij het station, op de hoek van het vernieuwde stationsplein. Een High Tea hier is de beste start voordat je de binnenstad van Delft gaat ontdekken of voor of nadat je naar je les op de TU gaat. De stad met veruit de meeste Anne&Max vestigingen is Den Haag. Op de Fahrenheitstraat, Frederik Hendriklaan, Kerkplein en de Van Hoytemastraat vind je een vestiging van Anne&Max.

Genieten in Groningen

Op de Turfsingel in Groningen vind je Anne&Max Groningen. Verdwijn in de loungestoelen met een goed boek of met de krant van de dag, of neem plaats aan de leestafel. Ga lekker mensen kijken bij de tafels aan het raam of klets heerlijk bij op de banken.

Theeleuten in Overijssel

Gelegen aan de Sassenstraat in Zwolle vind je Anne&Max Zwolle. Deze vestiging ligt op een bijzondere plek achter de beroemde Sassenpoort. Start je dag hier met een dampende kop koffie of kom ‘s middags langs voor een lekker kopje thee. Plof neer op de bank en kijk door de grote ramen naar de voorbijgangers. Met mooi weer kun je een mooi plekje opzoeken op het terras, met mooi uitzicht op de historische poort.

High Tea┬┤en bij Anne&Max in Noord-Brabant

In Noord-Brabant kun je gelukkig ook het echte Anne&Max gevoel ervaren. Breng een bezoekje aan Anne&Max Tilburg, gelegen in het winkelgebied rondom de Emmapassage, het Hendrikhof en de Frederikstraat. In dit gebied kun je fantastisch wonen, winkelen en de allerlekkerste koffies drinken. In de historische binnenstad van het bruisende en bourgondische Den Bosch vind je Anne&Max Den Bosch. Deze locatie is gevestigd in het karakteristieke en monumentale pand aan de Oude Dieze 25. Omdat Anne&Max Den Bosch vlakbij de bekende wateren van de Bossche Binnendieze en het natuurgebied de Bossche Broek ligt, kun je jouw bezoek gemakkelijk combineren met een heerlijke wandel- of fietstocht.

Theedrinken in Gelderland

Anne&Max Apeldoorn bevindt zich in het hart van Apeldoorn, op de kruising van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Binnen kun je genieten van een heerlijke kop koffie bij het raam of je laptop openklappen aan de lange tafel. Op het terras sluit je de dag af met een goed glas wijn.

Op de thee in Noord-Holland

In Noord-Holland kun je terecht bij twee fijne Anne&Max locaties: in Amstelveen en Amsterdam. Anne&Max Amstelveen is gevestigd in winkelcentrum Stadshart in Amstelveen, op het Nieuw Loopveld. Zo kun je jouw High Tea combineren met een dagje shoppen. Over shoppen gesproken: Anne&Max Amsterdam Oostenburg ligt in het centrum aan de oostzijde. Het is een mooi pand met een lange gevel en grote ramen. Jouw bezoek aan Anne&Max Amsterdam kun je dus ook goed combineren met een bezoekje aan de winkels van onze hoofdstad.

Reserveer jouw High Tea bij Anne&Max

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Leuk! Neem een kijkje op de website en plaats een reservering bij een Anne&Max vestiging naar wens. Geef eventuele dieetwensen door in het opmerkingenveld en wacht tot je gaat genieten van die heerlijke High Tea! Veel plezier!

anne max high tea

Geschreven op: 26 januari 2024
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl