6x de lekkerste High Tea in Groningen

In de “metropool van het Noorden”is van alles te doen. Je kunt er heerlijk winkelen, musea bezoeken of de historische gebouwen ontdekken. Ook de horeca in deze mooie stad is om je vingers bij af te likken. Op iedere straathoek is er wel een lekker eettentje of koffiebar. Wist je ook dat je op veel plekken van een heerlijke High Tea in Groningen kan genieten? Vandaag laten wij je de lekkerste High Tea locaties in Groningen zien zodat jij deze allemaal kunt proberen!

tajine

Tajine

Heb je meer zin in een Arabische High Tea? Dan is Tajine de place to be voor jou. Deze Arabische hotspot midden in Groningen is een mooie plek om uit te rusten van een druk dagje Groningen ontdekken. Hier kun je genieten van de Arabische cultuur en het eten uit een andere hoek van de wereld. Verse hapjes en jus d’orange zijn nog maar een tipje van de sluier van alles wat Tajine te bieden heeft. Ontdek het zelf bij een High Tea in het Arabische stukje Groningen.

groningen

Land van Kokanje

In een historisch gebouw in het hartje van Groningen vind je Land van Kokanje. Met een knipoog naar een luilekkerland is Land van Kokanje een droomachtige wereld waar goed eten en drinken centraal staat. De High Tea op deze bijzondere locatie bestaat uit allerlei verschillende zoete en hartige hapjes. Zo proef je hier van huisgemaakte zoetigheden tot verse quiche of soep. Met onbeperkte thee erbij is het met recht een luilekkerland!

high tea groningen 3

Toet het Toetjesparadijs

In de open bakkerij van Toet kun je terecht voor al je High Tea wensen. Midden in het centrum van Groningen kun je bij dit Toetjesparadijs kiezen uit verschillende soorten High Tea’s. Geniet van alle heerlijke hapjes en de lekkere thee in de mooie stadsserre. Alle ingrediënten zijn biologisch en lokaal, zo is het niet alleen lekker maar ook verantwoord. Van zoete hapjes tot een hartige gang, bij Toet kun je voor alles terecht. Zo kun je verantwoord genieten van een heerlijke High Tea midden in Groningen.

high tea groningen

Moro

Ben je op zoek naar een echt bijzondere High Tea in Groningen? Dan is Moro dé plek voor jou. Het restaurant is volledig in Moorse stijl ingericht en zorgt voor een unieke ervaring. Ook de High Tea is beïnvloed door andere culturen. Zo krijg je allerlei verschillende tapenades, een dadelcake of heuse falafel. Wat je verder nog voor lekkers krijgt moet je zelf maar gaan ontdekken, we verklappen namelijk niet alles. Ontdek nieuwe smaken bij de High Tea van Moro!

moro high tea

Landgoed Westerlee

In het Groningse platteland, op korte afstand van de stad Groningen ligt het gemoedelijke plaatsje Oldambt. Op het historisch Landgoed Westerlee kun je royaal genieten van een luxe High Tea. Deze High Tea bestaat onder andere uit veel zoete snacks en heerlijke verse sandwiches. Veel van de hapjes komen voort uit de Hollandse en Franse keuken wat een veelzijdige eetervaring creëert. Geniet van deze luxe High Tea op het platteland op steenworp afstand van Groningen.

landgoed westerlee

Restaurant Langewold

In het plaatsje Roden, vlakbij de stad Groningen vind je Restaurant Langewold. Bij dit restaurant kun je heerlijk tot rust komen met een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Ook biedt restaurant Langewold een luxe High Tea aan. Hier krijg je onbeperkt thee of koffie geserveerd met allerlei bijzondere zoete en hartige hapjes. Vind je het zo gezellig? Blijf dan vooral een nachtje slapen in het knusse hotel!

Op zoek naar meer High Tea’s?

Is Groningen iets te ver van je huis? Dan zijn er gelukkig nog enorm veel andere lekkere High Tea locaties in Nederland. Met al onze locaties is er ongetwijfeld wel een bij jou in de buurt.  Ben je op zoek naar inspiratie om je eigen High Tea thuis te organiseren? Kijk dan eens bij al onze lekkere High Tea hapjes recepten!

fletcher groningen

Geschreven op: 1 november 2021
Jurrian
Stagiair
Als stagiair schrijft Jurrian onder andere blogs voor HighTea.nl.
Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen