High Tea Shanghai Papa

  • Glutenvrij
  • Vegan

High Tea menu

Yum Cha High Tea – € 28,00 p.p.

  • 5 verschillende dim sums (hartigheden)
  • een bao (ook hartig)
  • 4 zoetigheden van de huispatissier
  • onbeperkte thee proeverij 

Het is mogelijk om te kiezen voor een vegan of glutenvrije high tea te reserveren, maar dit kan wel alleen op aanvraag. 

Algemene info

Proef verrassende Chinese gerechten met nieuwe smaken en ingrediënten. Shanghai Papa serveert gerechten uit de Chinese keuken met gevarieerde smaken uit verschillende streken van China en Hong Kong, maar ook de huiselijke gerechten van Chinese ouders in Nederland. 

Naast een verrassende menukaart serveren ze ook homemade drinks en desserts geïnspireerd op Hong Kong, the never sleeping city. Bijvoorbeeld de bekende milk tea of rode bonen shake en bubble waffle. En natuurlijk kan thee niet worden gemist bij de Chinees. Leer de gewoonte om Chinese thee te drinken zonder suiker of toevoegingen, heerlijk biologisch en herbal, perfect voor de spijsvertering. Maak ook kennis met de Chinese patisserie gecombineerd in een high tea met uitgebreide keuzes van verschillende soorten Chinese thee.

Beleef de Yum Cha high tea! De high tea bevat per persoon een Bao, 5 dim sums, 4 zoetigheden en 4 verschillende soorten Chinese thee. De sweets zijn speciaal ontworpen en gemaakt door eigen patissier met ingrediënten als gember, groene thee en sesam.

Bestel de HighTea.nl Shanghai Papa cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar