Moederdag High Tea picknick in het park

Moederdag komt eraan, en wij hebben een leuk idee om jouw mama te verrassen. Namelijk een high tea picknick in het park! Dit betekent dat je lekkere hapjes thuis klaarmaakt of bestelt en meeneemt naar het park om daar samen van te genieten. Lees verder voor tips en ideeën om dit te organiseren.

Moederdag high tea

Waar ga je naartoe?

Kies een mooi plekje uit in het park, onder een boom bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is om te zitten en te relaxen. Neem gezellige dekens en kussens mee om het extra comfortabel te maken.

Wat neem je mee?

Maak een speciale mand vol met lekkernijen voor mama. Denk aan sandwiches, scones met jam en room, muffins en koekjes. Vergeet de thee en sapjes niet!

Maak het persoonlijk

Maak de picknick extra speciaal door persoonlijke dingetjes toe te voegen. Misschien een lief briefje of haar favoriete bloemen. Je kan ook een mooi fotolijstje met jullie leukste foto samen geven.

Geniet van de dag

Neem spelletjes mee om te spelen en maak een wandelingetje door het park. Of gewoon lekker kletsen en genieten van elkaars gezelschap.

Bestel of maak High Tea hapjes

Een high tea picknick in het park is een super leuk idee om Moederdag te vieren. Met lekkere hapjes, een mooie plek en vooral veel liefde, wordt het een dag om nooit te vergeten. Dus laten we een mand pakken en samen een gezellige dag voor mama maken. Wil jij het jezelf wat makkelijker maken?  Bekijk dan onze high tea boxen. Hier hebben we een heerlijk aanbod aan high tea boxen met verschillende thema’s. Vind je het nou wel heel erg leuk om zelf hapjes te maken en wil je dat gezellig met je moeder doen? Dan hebben wij wat leuke inspiraties blogs voor jou, zoals hartige hapjes voor bij een High Tea of hoe je zelf ice tea maakt. Ga aan de slag en verwen je moeder op Moederdag!

Geschreven op: 11 april 2024
Sidney
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighTea.nl