De leukste locaties met een Paas High Tea

Op 9 en 10 april is het weer Pasen. Met de paasdagen eten we bergen chocolade-eitjes en een lekker en uitgebreid paasontbijt. Ben jij dit jaar op zoek naar een leuke activiteit rondom de paasdagen? Wij zetten graag de leukste locaties met een paas High Tea voor je op een rij! Zo kun je lekker met familie of vrienden gaan genieten.

Pasen High Tea

Kasteel Maurick

Op zondag 9 april biedt Kasteel Maurick een overheerlijke paas High Tea aan, om jezelf en je familie in de watten te leggen. Aan de kleintjes is er ook gedacht: voor hen zijn er heerlijke paaseitjes verstopt. Ook is er een kleine verrassing, maar dat houden we nog even geheim… De aanvang van de paas High Tea bij Kasteel Maurick is tussen 13.00 en 13.30 uur. De High Tea is te boeken voor 36,50 per persoon en de Kinder High Tea voor 22,50 (tot en met 11 jaar).

Brasserie Springer

Maandag 10 april biedt Brasserie Springer een heerlijke paas High Tea aan. De tafel wordt volgezet met zoete en hartige zaligheden en je kunt reserveren tussen 12.00-14.00 uur. De High Tea kost 23,50 p.p. en je krijgt o.a. diverse luxe belegde broodjes, een warm gerecht, diverse zoete zaligheden en diverse soorten thee geserveerd. Wil je de kids meenemen? Geen probleem! Voor 9,50 krijgt elk kindje een glas limonade en een eigen etagère met een tosti, grootmoeders cake met slagroom & M&M´s en een brownie.

‘t Eethuysje

Kom bij ‘t Eethuysje op zondag 9 april genieten van een echte paas High Tea. Deze High Tea vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De High Tea bestaat uit o.a. verschillende hartige sandwiches, quiche, scones met clotted cream & jam, paastaartjes, koekjes en paasfriandises. Alles is huisgemaakt. De High Tea kost 23,50 per persoon of 28 euro per persoon als je ervoor kiest om de High Tea aan te vullen met een feestelijk glas Cava.

Pasen High Tea bestellen voor thuis

Bovenstaande locaties bieden natuurlijk een erg leuke paas High Tea aan, maar misschien wil je dit jaar liever thuisblijven met Pasen. Geen probleem! Je kunt namelijk ook een High Tea box aan huis laten bezorgen. Bestel een High Tea box naar wens, laat de box thuis bezorgen op de door jou gewenste bezorgdatum, zet de waterkoker alvast aan, dek de tafel en wacht tot de chauffeur voor de deur staat. Nu kun je heerlijk een middag met familie genieten van allerlei lekkere hapjes en elkaars aanwezigheid en zo hoef je ook de deur niet uit. Ideaal, toch?

Activiteiten met Pasen

Ben je toevallig nog op zoek naar leuke activiteiten om te ondernemen met de paasdagen? Duik de keuken in en maak deze High Tea hapjes voor Pasen, dan kun je meteen zelf een High Tea thuis organiseren! Een aanrader van ons aan jou: deze recepten voor taartjes voor Pasen zijn ook echt verrukkelijk. Indien je op zoek bent naar een lekker hapje voor de avonduren met de paasdagen, stel dan een lekkere borrelplank met wijn samen. Vrolijk Pasen!

Geschreven op: 21 maart 2023
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl