High Tea tussen de alpaca´s

Nu de lente weer is begonnen gaan we massaal naar buiten. Fijn de eerste zonnestralen meepakken en genieten van de prachtige natuur. We kunnen er eindelijk weer op uit en gaan activiteiten ondernemen zoals een dagje wandelen in een mooi natuurgebied of met de kinderen naar de kinderboerderij. Ben je op zoek naar een unieke ervaring om samen te ondernemen met de kids, de familie of met vrienden? Bekijk de mogelijkheden voor een High Tea tussen de alpaca´s. Heerlijk genieten van de lekkerste hapjes en oneindig veel koppen thee, terwijl de lieve viervoeters nieuwsgierig om je heen lopen. Dat klinkt als een droom, toch?

High Tea tussen alpaca´s

High Tea

Bij Alpacafarm Riethoven wordt deze droom werkelijkheid. In het gezellige Brabant kun je de leukste uitjes met alpaca´s beleven met vrienden of familie. Wat dacht je van bijvoorbeeld een High Tea tussen de lieve beestjes? Neem plaats in de wei of in de stal en laat je volledig in de watten leggen tijdens de High Tea, die bestaat uit vier gangen met heerlijke hapjes en onbeperkt koffie of thee. Het personeel van Alpacafarm Riethoven beantwoordt met liefde al jouw vragen en vertelt je graag de leukste feitjes en de grappigste verhalen over de lieve beestjes. Geniet met je gezelschap van de lekkerste hapjes en veel koppen thee, terwijl de alpaca´s nieuwsgierig rond de tafel snuffelen. Uiteraard kun je de fluffy, zachte viervoeters ook aaien.

Breid de middag uit met een privé wandeling

Krijg je maar geen genoeg van alpaca´s en wil je nog wat langer van hun gezelschap genieten? Boek dan het High Tea + alpaca privéwandeling arrangement. Ga het bos in met de viervoeters en kom even helemaal tot rust. De alpaca ́s bepalen het looptempo gedurende de bijna 3 kilometer lange wandeling. Uiteraard zorgt het personeel van Alpacafarm Riethoven voor een stukje uitleg en begeleiding vooraf, zodat je met een gerust hart op weg kunt. Na de wandeling staat er een lekker drankje op je te wachten en kun je de alpaca´s wat brokjes geven. Bepaal zelf of je de High Tea voor of na de wandeling wil nuttigen.

Op zoek naar meer bijzondere High Tea locaties?

Een High Tea tussen de alpaca´s is natuurlijk heel bijzonder, maar misschien is het toch niet helemaal jouw ding. Bekijk dan eens de opties voor een High Tea op bijzondere locaties. Neem bijvoorbeeld plaats in een kasteel of geniet van een High Tea op het water. Niets is te gek! Ga jij binnenkort een High Tea plannen?

High Tea alpaca´s

Geschreven op: 4 april 2023
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl