High Tea Bed & Breakfast De Oude Pastorie

  • Glutenvrij
  • Vegan

High Tea menu

High Tea – €22,50 p.p.

  • Diverse broodjes
  • Bladerdeeghapje
  • Verse soep
  • Diverse zoetigheden
  • Onbeperkte biologische thee

Dit alles is uiteraard huisgemaakt. Ook een glutenvrije, vegetarische of veganistische variant is mogelijk. Geef dit even aan bij de reservering. Reserveren is vanaf 6 personen.

Algemene info

Welkom bij Bed & Breakfast & Theetuin De Oude Pastorie Macharen. Ontzettend leuk dat u onze Bed & Breakfast & Theetuin heeft gevonden en bij ons terecht bent gekomen. Het is heel bijzonder om te mogen wonen in zo'n pand en dat willen wij graag met u delen. Al bijna 200 jaar worden gasten in deze prachtige woning met de aansprekende naam De Oude Pastorie, begroet. In de tijd dat het nog een pastorie was, door de pastoor en nu door ons.

In 2001 is De Oude Pastorie aangewezen als rijksmonument, de rijke geschiedenis van dit huis gaat terug tot in de Franse tijd. Het voorhuis, gebouwd in 1834, kijkt aan de voorzijde uit op een grote tuin met borders. Het bijgebouw, nu koetshuis, creëert samen met het voorhuis als het ware een riante binnentuin waar het heerlijk toeven is. Zowel de ligging als de tuin, grotendeels fraai ommuurd, doen denken aan tijden waarin rust en tijd voor elkaar nog heel gewoon waren. Wij serveren wij u een heerlijk uitgebreide High Tea in onze gezellige Tuinkamer of in onze mooie idyllische binnentuin met veranda.

Wij, Christa, Paul en onze lieve labrador Dribbel zijn sinds 2018 de trotse eigenaren van Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen. Een droom die uitkomt!

Delen

Recensie schrijven

Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen