Ik wil reserveren

High Tea Bed & Breakfast De Oude Pastorie

 • Op locatie
 • Vegan
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €29,50 p.p.

 • Diverse broodjes
 • Bladerdeeghapje
 • Verse soep
 • Diverse zoetigheden
 • Onbeperkte biologische thee

Dit alles is uiteraard huisgemaakt. Ook een glutenvrije, vegetarische of veganistische variant is mogelijk. Geef dit even aan bij de reservering. Reserveren is vanaf 6 personen.

Algemene info

Welkom bij Bed & Breakfast & Theetuin De Oude Pastorie Macharen. Ontzettend leuk dat u onze Bed & Breakfast & Theetuin heeft gevonden en bij ons terecht bent gekomen. Het is heel bijzonder om te mogen wonen in zo'n pand en dat willen wij graag met u delen. Al bijna 200 jaar worden gasten in deze prachtige woning met de aansprekende naam De Oude Pastorie, begroet. In de tijd dat het nog een pastorie was, door de pastoor en nu door ons.

In 2001 is De Oude Pastorie aangewezen als rijksmonument, de rijke geschiedenis van dit huis gaat terug tot in de Franse tijd. Het voorhuis, gebouwd in 1834, kijkt aan de voorzijde uit op een grote tuin met borders. Het bijgebouw, nu koetshuis, creëert samen met het voorhuis als het ware een riante binnentuin waar het heerlijk toeven is. Zowel de ligging als de tuin, grotendeels fraai ommuurd, doen denken aan tijden waarin rust en tijd voor elkaar nog heel gewoon waren. Wij serveren wij u een heerlijk uitgebreide High Tea in onze gezellige Tuinkamer of in onze mooie idyllische binnentuin met veranda.

Wij, Christa, Paul en onze lieve labrador Dribbel zijn sinds 2018 de trotse eigenaren van Bed & Breakfast De Oude Pastorie Macharen. Een droom die uitkomt!

Bestel de HighTea.nl Oude Pastorie cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.8/10
  Jolanda
  26-11-2019
  Wat een mooie locatie!! Heerlijke high tea met veel hapjes en lekkere thee. Het was mooi weer dus wij zaten buiten, maar binnen is het ook erg leuk.
  Datum van mijn bezoek: 24 augustus 2019
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  9