Wat is een 21 High Tea?

Een 21 High Tea is een trendy en feestelijke manier om je 21e verjaardag te vieren. Het is een combinatie van het bekende 21 diner en de klassieke High Tea traditie met een moderne twist. Ga jij jouw 21 verjaardag vieren met een High Tea, dan kun je genieten van heerlijke zoete en hartige lekkernijen, zoals scones, sandwiches, petit fours en mini-quiches.

21 high tea

Wat te doen met de tafeldecoratie?

Als je een High Tea organiseert, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de tafeldecoratie. Met de juiste decoratie kun je een sfeervolle en uitnodigende ambiance creëren voor je gasten. Bloemen zijn altijd een goede keuze als het gaat om tafeldecoratie. Je kunt kiezen voor verse bloemen die passen bij het seizoen, of zelfs gedroogde bloemen voor een vintage uitstraling.

Een leuke tip is om eens bij de kringloopwinkel te kijken voor unieke decoratieve items. Je zult versteld staan van wat je daar kunt vinden! Van vintage servies tot kleine accessoires zoals kaarsenhouders of vaasjes, er zijn genoeg mogelijkheden om je High Tea tafel mooi aan te kleden zonder (te) veel geld uit te geven.

Dus ga creatief aan de slag met tafeldecoratie en maak van jouw 21 High Tea een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten!

Gasten verrassen en vermaken tijdens je High Tea

Hier zijn een paar leuke ideeën om de sfeer nog gezelliger te maken! Een geweldig idee is om polaroidcamera’s of wegwerpcamera’s neer te leggen, zodat je gasten leuke foto’s kunnen maken. Het is een leuke manier om herinneringen vast te leggen en iedereen kan direct genieten van de foto’s. Je kunt zelfs een fotomuur maken waarop iedereen zijn foto’s kan ophangen als aandenken aan de dag.

Een andere leuke activiteit is het organiseren van spelletjes of quizzen. Je kunt bijvoorbeeld een tafel met gezelschapsspellen klaarzetten waar je gasten zich mee kunnen vermaken tussen het genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Vergeet niet om ook wat muziek op de achtergrond af te spelen om de sfeer compleet te maken. Kies rustige, ontspannende muziek die past bij de High Tea ambiance.

High Tea hapjes

Ben jij helemaal klaar voor je 21 High Tea? Dan hoef je alleen nog maar de hapjes te regelen. Duik je zelf de keuken in? Bekijk dan zeker even onze recepten en ga los met de hartige hapjes, scones of maak bijvoorbeeld nog een feestelijke champagne thee.

Heb je door alle voorbereidingen en versieringen geen zin meer om zelf aan de slag te gaan? Bestel dan de High Tea box en geniet zonder zorgen!

21 diner high tea

Geschreven op: 26 september 2023
Emma
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Emma onder andere content voor HighTea.nl