Kids High Tea thuis

Wil jij een kinderfeestje organiseren of gewoon iets leuks doen met de kids? Dan is een Kids High Tea thuis een erg leuk idee! Je kunt dit makkelijk zelf organiseren door verschillende hapjes in huis te halen of zelf te maken. Pluspuntje: de kinderen vinden het ook nog eens leuk om hun eigen zoetigheid te bakken. Zo organiseer je je eigen Kids High Tea.

kinder high tea thuis

Fruitspiesjes met chocolade

Als je chocolade smelt kun je hier erg veel mee. Zo kun je bijvoorbeeld aardbeien, appeltjes en bananen op een stokje prikken en die door de gesmolten chocolade halen. In een halve meloen prikken of gewoon leuk neerleggen. Erg makkelijk en ook nog eens lekker.

Pannenkoekjes

Maak kleine pannenkoekjes, bijvoorbeeld American Pancakes en laat de kinderen ze zelf beleggen. Dit kan bijvoorbeeld met stroop, poedersuiker, smarties, hagelslag, chocoladepasta en stukjes fruit. De kinderen zullen er lekker zoet mee zijn en kunnen heerlijk smullen.

Muffins

Muffins zijn leuk én lekker makkelijk te eten. Omdat ze lekker klein zijn kun je er veel in één keer maken en is er voor ieder kindje een eigen muffin. Ze staan erg leuk op de High Tea tafel en alle kinderen vinden ze lekker. We hebben een aantal muffin (en cupcake) recepten die leuk zijn voor kinderen: triple chocolade muffins, gezonde bananenmuffins en chocolade cupcakes. Kies jouw favoriet en verras de kids ermee!

Sandwiches

Natuurlijk horen er ook sandwiches bij de Kids High Tea. Je kunt ze beleggen zoals je zelf wil. Doe er bijvoorbeeld een paar met roomkaas en komkommer en een paar met roomkaas en kipfilet. Daarnaast kun je ook een zoete variant maken met chocoladepasta of jam. Ga altijd voor wit brood, snijd de korstjes eraf en leg drie sneetjes op elkaar. Doe er beleg tussen en snijd ze diagonaal door. Zo heb je echte sandwiches!

Thee of limonade

Serveer je thee of limonade bij de Kids High Tea? Dat is iets wat je zelf een beetje moet inschatten. Als de kinderen nog heel klein zijn zal ik eerder voor limonade gaan, ook omdat het wat veiliger is. Als de kinderen wat ouder zijn kun je ze ook thee aanbieden, maar dan zou ik het wel pas geven zodra de thee afgekoeld is. Je wil natuurlijk geen ongelukjes met kokend water. Je kunt er ook voor kiezen om zelf ijsthee te maken, erg leuk en makkelijk.

Liever bestellen of op locatie?

Zie je het toch niet zitten om de hapjes zelf te maken? Dan kun je een Kids High Tea bestellen of op locatie doen. Er zijn verschillende locaties die een Kids High Tea aanbieden. Bekijk de mogelijkheden per locatie en reserveer jouw Kinder High Tea. Dan hoef je niet zelf in de keuken te staan en heb je ook de rommel niet. Maar wel al het plezier!

kids high tea thuis