12 cupcakes, 30 minuten bereiden.
Een goede frosting voor op je cupcakes is erg belangrijk. Dit lijkt vaak lastig, maar met een goed recept is het prima te doen. Laat de producten op kamertemperatuur komen en houd je spuitzak en spatel in de aanslag!
✓ 45 gr bloem
✓ 240 ml melk
✓ 200 gr roomboter
✓ 200 gr poedersuiker
✓ 2 tl vanille-extract
Natuurlijk moet je de frosting ergens bovenop doen. Je kunt dit natuurlijk gebruiken voor allerlei taarten, maar vaak wordt de frosting gebruikt voor cupcakes. Lekkere cupcakes of muffins die je kunt maken zijn veganistische chocolade cupcakes, dronken muffins, triple chocolate muffins of chocolade cranberry muffins. Daar kun je als extratje nog een heerlijke frosting aan toevoegen. Deze frosting is een basisrecept, hier kun je kleurstof en extra smaken aan toevoegen.
Nu is de frosting klaar voor gebruik. Schep het in de spuitzak en maak mooie toefjes op je muffins. Als je het leuk vindt kun je nog extra decoreren met hagelslag, spikkels of andere (eetbare) versieringen. Je kunt de frosting 3 dagen bewaren in de koelkast.