High Tea aanbiedingen

Wil jij genieten van een High Tea, maar wel voor de beste deal?  Dan kun je extra voordelig genieten met onze High Tea aanbiedingen! Lekker om zelf te doen met bijvoorbeeld familie of vrienden maar ook ideaal om als cadeau iemand mee te verrassen.

Geniet van heerlijke zoete en hartige hapjes in combinatie met thee voor een speciale actieprijs. Je ontvangt diverse soorten muffins en kleine cakejes, verschillende bonbons, koekjesassortiment, kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees. Dit uiteraard met onbeperkt thee (of koffie). De vouchers zijn bij ons extra lang geldig! Bestel daarom direct een High Tea Fletcher voucher met korting en reserveer bij een locatie naar keuze op basis van beschikbaarheid. De voucher is in ieder geval te gebruiken t/m 31 mei 2024.

Fletcher aanbieding, nu van €55,- voor €32,50 (voor 2 personen)!

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €32,50 voor een High Tea voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

High Tea aanbieding

Koop een Fletcher voucher cadeaubon
Koop een Fletcher voucher

Geniet van zoete en hartige hapjes in combinatie met thee voor maar € 16,25 per persoon

Bestel Fletcher actie voucher

Hoe werkt de High Tea actie?

Wil jij zo snel mogelijk die goede High Tea deal binnenslepen? Dan is het handig om te weten hoe de High Tea aanbiedingen werken. Selecteer een stad waar jij het liefste een High Tea wil doen en bekijk de High Tea aanbiedingen per stad. In dit overzicht zie je de originele prijs en de kortingsprijs. De kortingsprijs is een actie waarvoor je nu een High Tea kan reserveren. Op het moment dat jouw reservering is geaccepteerd, dan weet je zeker dat je terecht kunt. Wil je High Tea-en bij Fletcher? Dan werkt het net iets anders. Je koopt namelijk eerst een Fletcher voucher met korting. Met deze voucher kun je direct of op een later moment een High Tea reserveren. Alle instructies ontvang je per mail, reserveren is altijd minimaal één dag van tevoren op basis van beschikbaarheid. Als dat geregeld is, dan kun jij heerlijk voordelig genieten van jouw middagje uit.